Téma: BEN7 - boláky na krku 52X?/80

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-11-27 00:14:10, odpověď na #24009 ukázat v kontextu reset

Vzhledem ke stříbru to na plíseň nesvedeme, takže nám zbývá jen agresivita potu, která je ve vaší proporci obvyklá tím, že játra v tomto věku veku na takto obsažné tělo již nemají dostatečnou kapacitu k detoxu a pokožka jim s tím pomáhá. A v místech BEN7, kde dochází k disociaci sajrajtů to jde asi rychle až tak, že pokožka sama na toreguje. BEN7 totiž svojí aktivizací způsobuje vyšší reaktivitu odpadů i odpověď organizmu. Na krku BEN7 zasahuje obvykle na větší ploše jsa ovíce obestoupen než na ruce...
Takže to sundejte a noste jen půl dne ze tří čtyř... experimentujte
Pro játra dýchejte SIF6 či ještěrkou, JK, OKT, HK nebo MEK
Protože jste výšku utajila, dovoluji si poznamenat, že u žen je k 80 kg optimální 190 cm.

Dana121 2017-11-24 12:36:39 ukázat v kontextu reset

Vážený pane Nový,
je mi 52, vážím 80 kg.
Koupila jsem si BEN7, dala si jej na krk (kvůli hypofunkci štítné žlázy), po dvou dnech nošení se mi udělaly boláky prakticky po celém obvodu krku, a to i v místech, kde BEN7 určitě nedoléhal. Nebolí, nesvědí, jen je to dost hnusný .
Vím, že doporučujete dubovou mastičku (krém?) na zklidnění. Chtěla bych však vědět, čím to může být - nepředpokládám, že po dvou dnech nošení se stříbro mohlo ošoupat tak, aby to byla reakce na nikl. Necvičím v tom, nepotím se (aspoň ne tak, aby to stálo za zmínku). Nosím i náramek, tam je to bez problémů (zatím).
Díky za odpověď.
Dana

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele