Téma: Srdeční tep nárazově zrychlený 56Y176/108

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-02-15 00:31:55, odpověď na #24351 ukázat v kontextu reset

Jedná se s největší pravděpodobností o sympatikotonii - stav, kdy mícha již nezvládá řešit své překyselení v důsledku blokád a nedostatku kyslíku. Začněte cvičit vícekrát denně novpoklony a houpavé dřepy, dýchejte ještěrčím dechem a někdy se ukažte u maséra nebo v poradně u mě. Zatím HOK + BK 2-3 lžičky do 2,5-3 dcl vody a pít 4xD mimo jídla + Q10P. Zadbalon 2-4xD minutu.

Sreser 2018-02-14 18:18:58 ukázat v kontextu reset

Dobrý den!
Ještě jedna věc, krom oněch otoků a aftů z minula.
Moje základní data: Je mi 56. Pracuji v zahraničním obchodě, kvantum stresu a cestování, jídlo pití atd. Snažím se hubnout, již se dvakrát zadařilo, ale prostopášný život a dědičná zátěž mne vždy vrací na nadváhu.Aktuálně zase hubnu. Vážím 108. Výška 176.
Jím maso jen zřídka, pokud, pak rybu, velmi často sushi. Jinak pasta, čína, indie, mexico... Mám rád pivo, tvrdé málo, jen když jsem v CCCP. Málo spím, jsem pořád v pohybu. Sportuji.
Popis mého problému č. 2: Jednou za čas, pokud je veliké psychické, fyzické vypětí, oslabený organismus (třeba když extrémně málo spím), ale všímám si, že hlavně asi tehdy, pokud bojuji s nějakým tím virem (viz moje potíž č. 1 - otoky v ústech a afty). dostavuje se velmi zrychlený puls. Normálně mám pomalý mezi 54 a 56, ale najednou mi začne být nehezky, cítím tlak na prsou či pálení, nedýchá se úplně snadno, puls si naměřím mezi třeba 110 a 160. po chvíli to přestane, přičemž skokově, jakoby něco tam škubne a puls je dobrý a už se cítím lehce. Mám to už pár let a nikam jsem s tím ještě nezašel, to jsem geroj, že? . Ne, nejsem zas až takový idiot... Víte, prostě nejen, že nemám vůbec čas, ale já doktorům mám fakt dobrý důvod moc nevěřit.

V úctě Martin Čížek....

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele