Téma: Vaginální kvasinkové infekce jedna za druhou, čípek, pálení, tlaky a nepříjemno, hemeroidy, psychika 38X165/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-02-10 01:19:03, odpověď na #25483 ukázat v kontextu reset

Do pochvy bych doporučil po dobu zánětu aplikovat RK ředěné tesně před aplikací nechlorovanou (převařenou) vodou 1:4 (násadec a inj. 5 ml jsou skladem) 2-4xD a na noc 1-1,5 ml MO+. Až budete v pořádku, tak jen MO+.
Po stolici omýt zadek naším mýdlem a namáznout RM-Ag
K pití LIK + VK 3+2 ml do 2-2, dcl vody a k tomu tabletu jedlé sody a tabletu vitC1000 3-4xD mimo jídla.
S jídly OKHI 1/2 lžíce 2-3xD nebo v nich a JK 3 ml do decky pití 3xD po jídlech.
Dýchat!!! (Sif6 a ještěrčí dech)

PavlaM 2019-02-07 16:01:04 ukázat v kontextu reset

Vážený pane Nový, je mi 38 let, vážím 60kg a měřím 165cm. Pracuji jako učitelka na půl úvazku, ale má práce je klidná bez stresu. Celý život se potýkám se záněty pochvy, ovšem byly i klidnější období, třeba i rok. Před půl rokem jsem prodělala silný zanět pochvy i močového měchýře a od té doby je to jeden udajne kvasinkovy zanet za druhym. Tez jsem byla odeslana do poradny kvůli konizaci cipku. Dole citim neustale paleni, které se ted uz ani nelepsi po predepisovanych gynekologických mastich. Tez pocituji jakysi tlak a neprijemno. Nedavno se pridali i hemeroidy. Bohuzel tim extrémě trpi i ma psychika. Obcas se třesu a neustále citim vnitrni napeti celého těla. Nemuzu se zahrat.
Asi měsíc se vyhýbám cukru, minimalizuji bílou pšeničnou mouku a jogurty. Piju detoxikacni a zenske caje. Zatím bez náznaku pomoci.
Přemýšlela jsem, zda by byly vhodné nějaké bylinné koupele? Budu Vám moc vděčná pokud byste mi dokázal poradit a dát zase můj život dopořádku.
s nadějí a pozdravem Pavla

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele