Téma: Cholesterol, hodně krevních destiček, cysta na ledvině, úzkosti a strach, zimomřivost 57X168/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-05-22 12:53:41, odpověď na #25841 ukázat v kontextu reset

Celý váš problém pramení z chronického přidušení. Pořád jste jak samuraj ve střehu a nedýcháte. Nedokysličená a odkrvená játra stresovými hormony potom nejsou schopna běžné detoxikace a jedou v úsporném režimu, kdy místo nezbytného hodného cholesterolu, dělají zlý.
Úzkosti naznačují nedostatek kyslíku v mozkové tkáni. Účetní je v současnosti jedno z na mozek nejnáročnějších povolání v CZ. Přecitlivělost a zimomřivost také.
Bolest nad pravou lopatkou je mechanického původu namoženého svalu od držení šíje příliš dopředu a oporou pravou rukou s myší. = Mazat a masírovat K8, potom zateplit.
Ta cysta mi připadla jako pozůstatek mrtvé larvy škrkavky (pes, kočka?)
JK 1 lžička do decky vody 3xD po jídlech.
OKJ 1-2 lžčky s jídly či v nich.
Sif6 a dýchat 3xD 5-20 minut a v ostatní čas se snažit o ještěrčí dech (viz moje video), večer procházka 4-5 km.
Zadbalon 3xD minutu.

cecilka 2019-05-20 11:14:39 ukázat v kontextu reset

Pane kořenáři, před 3lety 15let stresu(zaměstnání, partnerský vztah), vyústěno v chron. zánět slinivky. Léčeno bylinami, klidem a dietou. Roční pauza v zaměstnání. Držím dietu bez tuku a laktózy-intolerance. Nyní zjištěn vysoký cholesterol i přes velkou dietu. Vysoký objem krevních destiček. Cysta na levé ledvině. Dlouhodobě velké úzkosti, strach-nedaří se mi zahnat, přecitlivělost, zimomřivost. Svíravá bolest nad pravou lopatkou. Léky žádné neužívám. Jsem účetní, 57 let, 168cm, 55kg. Mnohokrát děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele