Téma: Závratě, nestabilita, malátnost, zadrhávání řeči, pocit zalehlých uší a pulzování 44Y183/112

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-11-13 14:15:14, odpověď na #26253 ukázat v kontextu reset

Celkem věrně popisujete závažnou blokádu nervů odstupujících od míchy C1/2. Asi jste trávil hodně času natíráním stropů, ale přitom se hrbíte, takže patologický projev je takhle strašný. Ještě byste to mohl více pokazit jízdou na bicyklu v závodním předklonu.
S největší pravděpodobností tam není mozkový nádor, který má podobné příznaky. Ještě méně je pravděpodobná borelióza.
Vyprsit, na zádech spát bez polštáře, a na boku s polštářem tvaru krabice eliminující vzdálenost hlavy k matraci do fyziologické pozice páteře.
Šíji masírovat s hlavou v předklonu opřenou o knihy na stole: K8 asi 5 minut směrem ke lbi a pak MO+ 10 minut větší silou a pomaleji. 1-2xD.
BK + IQK + MK 4+2,5 + 3,5 ml do 2,5 dcl vody a pít mimo jídla 4xD + Q10P + 2 tob GY.
Na noc černý kulich až po bradu a vyhřát hlavu i šíji.
Postupně začněte cvičit krk jako já na videu cvičení krku na youtube.
S jídly OKL 1/2 lžíce 3xD a po nich 2 lžičky JK do decky vody.
Zadbalon 3xD minutu nebo dle cit.

martindolly 2019-11-13 12:54:12 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,nerad Vás obtěžuji...Po kratším ulehnutí a když vstanu,se mi motá hlava,nejhorší je to po vyspání,jako bych byl opilý,musím jsem se držet zdi,abych neupadl.Bojím se jít v noci na malou.Malátnost atd.Dnes jsem ve stavu,,kdy nevím co mám dělat.Začne mě bolet hlava,jakoby ztěžknou nohy a začítá motání hlavy,závratě,je mi jako by na omdlení,pocit nejistoty chůze.Když stojím,padám dopředu a dozadu.Mám problém i s řečí,začínám zadrhávat,zhoršuje se mi zrak.Nejhorší je orientace, třeba tam kde je skoro tma.Sklep atd,šlapu jako by do prázdna.....Jsem z toho zoufalý.Je to 3 týdny co mě odvezla záchranka ze silnýmy závratěmi.Po 10ti dnech na kapačkám mě propustily s tím,že neví co mi je,chěli mi dělat lumbální punkci,což jsem odmítnul.nevím kde je zádrhel,jestli v uších,nebo ve špatných dioptriích atd.Pomůžete mi prosím objastnit můj stav?Mám také pocit zalehlých uší,nejhorší je pravé ucho,jako by tam byl stlačený vzduch a slyším jak mi tam jakoby pulsuje když ležím.Mám strach jestli nemám v těle nějakou otravu atd......prostě hrozné myšlenky,nemohu nikam chodit.... Moc děkuji!!! zmatenosti. Věk 44.Výška 183,váha 112kg Pracuji jako malíř pokojů

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele