Téma: Nehty zarůstající, bolestivé, hnisající 53Y186/135

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-12-23 11:50:31, odpověď na #26366 ukázat v kontextu reset

Trochu jako první pomoc pomůže zakápnout PT několikrát denně nebo alespoň RK-ZP.
Ty nehty jsou vlivem játry nezdetoxikovaných metabolitů m.j. i zde uložených v podstatě vybetonované a nepružné, přičemž měrný tlak na rozpláclou plochu palců nadměrný, takže se do tkáně zakrajuje. Má to hodně lidí. Někteří šikovní pacienti si pro změkčení tvrdých nehtů mikrobruskou s valcovým profilem brusných papírů ztenčují tyto alespoň ve střední části a zjistili jsme, že i relativně mírné odbroušení má příznivý efekt, protože zpružní nehet a výsledek je uspokojující. Je nejlepší, aby si to dělal člověk sám, aby cítil, jestli něco nebolí... pokud dostane přes břicho a záda dovolí. Tohle zabírá v prostatě nejrychleji. Také jsme zkoušeli dlouhodobě obklady z MO+ v ponožce, kde se výsledky také dostavují, ale až po delších aplikacích.
Nehty doporučuji stříhat hned po koupeli, kdy změknou i s okolními tkáněmi.
Celkově to chce komplexní detoxikaci a snížení hmotnosti. Všechno, co pomůže játrům... JK, OKH, HK, SIF6, ale stejně by to chtělo se stavit osobně, protože nemám dobrý pocit ze srdce a páteře...

zdena3 2019-12-23 10:09:55 ukázat v kontextu reset

prosím o radu, jak vyléčit stále zarůstající nehty, velmi bolestivé a hnisající. Dubovky jsem zkoušel, černou mast taky. Muž, sedavé zaměstnání, věk 53, výška 186, váha 135, tep 76. Děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele