Téma: H2 - molekulární vodík v pilulkách

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2020-01-06 22:36:10, odpověď na #26397 ukázat v kontextu reset

H2 je nejdokonalejší antioxidant. To je pravda, ale organizmus si vyrábí pro tento účel kvašením dostatčný líh. Vodík o level lepší, ale nedostane se tak dobře a v takovém množství všude. My tablety prodáváme, protože to přišlo jako geniální produkt = kovový hořčík, který v žaludku vyreagoval s kyselinou solnou na chlorid a vodík se vstřebával. To nemělo chybu a bylo to velmi logicky i efektivně na dvou liniích vymakané. Proto je to přísně zakázané. Protože je výrobní cena kolem odhaduji kolem 50 kč i s daněmi, tak se jedná o velmi lukrativní věck, která by mohla mnoha lidem v nejasných diagnozách pomoci, je na tom extrémní rabat, který umožňuje MLM. Firma, která to tu dělala, proto byla lobbysticky odešlá do zahraničí. Takže jste to velmi správně odhadl na všechny strany.
Já tomu zatím reklamu moc nedělám, protože na nový výrobek bez Mg mi nikdo neumněl vysvětlit, jak se v něm vodík tvoří, jen že se jedná o biomatrici. Tedy, jako když o vás někdo řekne že jste žena, ale neudělá Dandytest.

Lukas.11 2020-01-05 11:52:38 ukázat v kontextu reset

Uctivě Vás zdravím pane Nový, a přeji Vám jen to nejlepší. Chtěl bych se Vás zeptat na fenomén, o kterém jsem kromě mnoha reklam a nejrůznějších komerčních sdělení a zkušeností (samozřejmě jen těch nejlepších, jak jinak) nic skutečného nikde nedozvěděl. Je to molekulární vodík, prodávaný nejčastěji ve formě pilulek a prezentovaný prakticky jako zázrak. Jeho cena je poměrně vysoká, jedna krabička pilulek stojí většinou kolem 1300 Kč, přičemž při dávkování, které může být až 9 pilulek denně, tato krabička vydrží člověku 10 dnů. Z finančního hlediska užívání tohoto preparátu tedy jistě není pro každého. V případě ztráty zdraví je však člověk ochoten zaplatit takřka cokoliv. Řekněte mi prosím, je tento preparát skutečně tak mocný nebo se jedná o jen nafouknutou bublinu či dokonce podvod? Mnohokrát Vám děkuji za odpověď. S pozdravem Lukáš Novák.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele