Téma: Výtok a svědění 44X165/58

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2020-02-25 00:22:51, odpověď na #26637 ukázat v kontextu reset

Váš postup by byl u mírné infekce správný, ale na vašeho agresivního mikroba to je málo.
To znamená, že agresivní infekce již není jen na vnitřním povrchu pochvy, ale je již prolezlá do hlubší tkáně a Dubovky RK,(zředěné 1:4 těsně před aplikací nekyselou nechlorovanou vodou) aplikované byť několikrát denně na všechen infekt do hloubi tkáně prostě nedosáhnou. Reagují jen s povrchovými patogeny.
Protože je lymfa destruktivním působením mikrobů extrémně přetížena, Měsíčkový olej již není schopen dál zvýšit její výkon.
Domnívám se, že na slabší imunitě této lokality se významně podílí i dlouhodobější překyselení organizmu v důsledku zanedbaného (nedostatečného) dýchání stresem a psychovypětím, které vede k sebeobrannému výronu katecholaminů odkrvujících všechny orgány od pánve až po srdce ve prospěch mozku.
Protože se Měsíčkový olej, jak má, nemůže do lymfatického systému vstřebávat, nabírá a rozpouští do sebe odumřelé buňky, živé i mrtvé mikroby a mrtvé bílé krvinky a odchází ve vámi pozorované formě hustogelové formě (ztrátou oranžového barviva dvojné vazby polymerují a uzavírají odpad do své matrice a ta se vylučuje).
Závěr je jednoznačný: Protože ve vašem tělesném prostředí Dubovky a Lymfolej jsou na infekt (pravděpodobně agresivní klon E. coli) již slabé, je nezbytné neodkladně přejít na antibiotika!
Doufám, že jsem podstatu vysvětlil srozumitelně. Kdybyste ještě měla nějaké dotazy, klidně mi zavolejte.

Lena 2020-02-24 17:45:36 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, trápil mě menší výtok tak jsem si u vás koupila dubovky a měsíčkový olej a obojí jsem aplikovala vaginálně,ale za několik dní se vše zhoršilo a dokonce ze mě vypadávaly nějaké bílé kusy . Ještě jsem pokračovala nějakou dobu,ale pak jsem přestala bo to bylo horší a horší a teď mám větší výtok, svědí mě častěji pochva a i po umytí za chvíli zapáchá a nevím co s tím.Driv se mi tohle nestalo a hygienu samozřejmě denně dodržuji.Používám malinovou směs.Jsem z toho zoufalá.Je mi 44 let,165 cm výška,58 kg, mírně fyzicky a psychicky náročná práce, děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele