Téma: Alergie - bolest v nose 52X172/82

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2020-05-30 17:10:32, odpověď na #26824 ukázat v kontextu reset

Podle mých zkušeností je to důsledek zanesení organizmu nějakou specifickou látkou, kterou játra nedokázala detoxikovat. Měl jsem kdysi klienta s tím samým, který odjel stavět cukrovat na Kubu a vrátil se za rok i bez jakékoliv terapie zdravý a hubený, protože každé volno trávil v přírodě nebo v moři.
Z našich produktů mi andělé řekli, že by bylo dobré brát OKHI 3xD 1 lžíce s jídly či v nich a JK 2 lžičky do decky pití po jídlech.
K pití mimo jídla PPK + TK 2+1 lžička do 2 dcl vody 4xD + Simethicon + L+Complex 3 toboky.
Mně se osvědčilo ihned, jakmile pocítím problém, do nosu RK-SE, protože udělají na sliznici povlak tříslovin a asi hodinu až 2 mě chrání před kontaktem sliznice viry, mikroby a plísněmi. Jeden z andělů říkal, že by se mohlo použít k prostříknutí nosu vývar z přesličky smíchaný s Vincentkou z rozprašovače nebo nosní konvičky.
Jiný říkal, že by se hodil noční odpočinek s dobře prohřátou hlavou v černém kulichu až po ústa.

hledající 2020-05-10 07:08:48 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
již dlouhodobě (hlavně tedy na jaře) mně trápí bolest v nose. Je to z alergie, protože to začíná kýcháním a podrážděním sliznice. To ještě i trochu zasmrkám. Pak to přejde do dalšího stadia - nos už nemám ucpaný, ale naopak, totálně vysušený. Vnímám jak je vevnitř červený a bolí mně až celá nosní kost. Bolest je nejhorší v noci. Když si lehnu, tak je tlak větší, taková pulsující bolest.
Inhaluji vodu se solí, zkouším nahřívat lampou (infrazáříčem), popíjím horký čaj... Vše pomůže na chvíli. Zkoušela jsem stříkat dubovky ale to je, jako bych je stříkala na otevřenou ránu. Také chvíli pomůže, ale možná se jen "předávkuji" bolesti tak se mi zdá, že je líp. Paralen to jistí ale...
Jsem žena 52let, 82/172, sedavé zaměstnání. Jinak bez léků, zdravá (až na občasné žaludeční problémy, ale to je na další dotaz .
Občas cvičím, kolo, procházky...práce na zahrádce je také dost.
Moc děkuji za odpověď a přeji hezké dny.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele