Téma: Zhoršující se zrak 30X169/95

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2020-05-30 16:40:24, odpověď na #26825 ukázat v kontextu reset

Orákulum mi říká, že se jedná o metabolický odpad játry nezdetoxikovaný, který se usazuje ve vazivech, která tím tuhnou a z toho se odvíjejí vaše potíže. Krk i hruď je nezbytné narovnat do fyziologické pozice a držet to tak, přestože jste již adaptována na patologické držení. Mezi C5/6 asi máte skříplý nerv do šž a mezi C1/2 do očí a uší.
Za metabolity mohou odkysličená játra a za zásobu tuku také, protože pro metabolizaci tuku je potřeba mnohem víc kyslíku než na ostatní živiny.
Kolem očí mazat či vtírat 6xD PVO. K pití GO + MK + KRK 4+1+2 lžičky do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla + GY 2 tobolky + Q10P.
OKL 3xD 1 lžíce s jídly a po jídlech JK 2 lžičky do decky pití.
Sif6 a dýchat 4xD 10-30 minut podle možností, zprvu raději méně, než si dýchací svaly zvyknou.
Zadbalon 3xD minutu. Na spaní černý kulich až po bradu. Mrkněte na youtube na video, jak cvičím s očima a krkem. Je to také v rozcvičce...

bejvlt 2020-05-10 22:13:05 ukázat v kontextu reset

Zdravím, prosím o radu ohledně zhoršujícího se zraku. Od ZŠ nosím brýle (teď cca 3 nebo 4 dioptrie na obě oči), v poslední době mi dělá problém číst černý text na bílém pozadí (pc/čtečka, u knih relativně ok), bílé pozadí vystupuje do popředí a ozařuje mě a černý text se hůře čte. Mám zákalky a od minulého roku "pucky" na oku, které pocitově můžu vyndat prstem. Dělávalo mi dobře o víkendu fungovat bez brýlí, teď co se mi zhoršil zrak, už bych nic neviděla. Zároveň s očima se mi zhoršuje i šumění v uších; asi to spolu souvisí. Prosím, co s tím a jak snížit dioptrie. Děkuji. Pro souvislost: skolioza krční páteře, beru léky na štítnou žlázu, občas bolesti žaludku, žlučník. kameny. žena/30 let/169 cm/cca 95 kg, tep 53 (měřeno lékařem v lednu), 60 (teď, neodborně mnou).Sedavé zaměstnání (PC).

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele