Téma: Srdeční tep zrychlený 68X172/95

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-06-02 11:02:04, odpověď na #26847 ukázat v kontextu reset

Vysoký tep naznačuje, že srdce pracuje na poloviční objem. Když se tam objevil i vysoký tlak, tak zřejmě máte roztaženou (vzhledem k věku , výšce a váze) aortu, která není schopna už plynule odebrat roztažením krev ze srdce a ono se snaží zoufale objem dotlačit a přetlačit městnající krev v aortě do vzdálenějších úseků. To je na srdce taková námaha, že to nezvládne dlouhým stahem, takže se přizpůsobí a maká tak, jak dokáže. Problém je, jak dlouho se takto vydrží dřít-namáhat. Doufám, že jsem to vysvětlil srozumitelně. Vlastně ještě, proč aorta je aneurysmálně roztažena... to dělají uskřípnuté nervy odstupující od horní hrudní míchy (bohužel vedou i do jícnu a průdušek...). Proto taková situace může nastat náhle a přetrvává do vylepšení inervace... pokud ale je svalovina aorty ještě stahuschopná, což ve vašem věku není jisté. Tolik moje chemlogicky pavědecké vysvětlení. Máte na srdce prostě moc těžké tělo a z toho se odvíjí návrh řešení... samozřejmě s konzultací s virgulí:
Vyprsit se a narovnat hrudní i krční páteř do fyziologické pozice. Zadbalon 3xD minutu. HOK + PPK 2+3 lžičky do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla + Q10P + L+Complex 5 tobolek + 2 tobolky GY. Pro snížení lymfedému lze zkusit přidat do tohoto ještě 2-3 lžičky ULK do každé porce... ale bude to asi pěkně silné.
S jídly OKL půl lžíce 3xD a po jídlech 12K + JK 1+2 lžičky do 1,5 dcl vody.
Sif 6 a dýchat jím co hodinu nejméně 5 minut a v ostatní čas co nejvíce ještěrčí dech.
Na růžovku několikrát denně tamponovat RK-ZP a na lymfedém mazat VXK. Pokud svědí, zkuste občas promáznout RK-S.
Podle virgule máte v sobě potíží ještě pro půl vesnice, ale tímto bych asi začal, a potom by asi byla vhodná osobní návštěva. Na doporučené najíždějte zvolna, abyste se neosypala nezvládnutou detoxikací.

Slepka1 2020-06-02 09:10:47 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím o pomoc. Od února letošního roku se mi výrazně zvýšila tep. frekvence, průměr 100 za minutu v klidu a stoupl mi Tk. Lékaři mi naordinovali spoustu léků na snížení tlaku i tep. frekvence, tlak se mi vyrazne snížil, tep částečně, ale pořád vysoký. Věk 68 let, lehce zvýšený cholesterol a cukr, artróza, výrazný otok PDK (lymfedem) po ersipelech. Už si nevím rady, byla bych ochotná přijet i osobně pro pomoc. :důchodce, věk 68,vaha 95,vyska 172 cm,

Děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele