Téma: Očkování hexavakcínou, BEN7 9tX?/5

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-08-07 23:37:12, odpověď na #27096 ukázat v kontextu reset

My jsme dávali den před očkováním kuličky na pravou nohu dolu, na levou ruku a na krk tak, aby vnuka neškrtily. Druhý den po očkování byly skoro černé. Dali jsme novou sadu a ta jen zešedla, tak jsme ji nechali asi 10 dnů. Vnuk byl asi 2 hodiny po očkování jakoby mimo sebe, zaražený, a přestal veškeré aktivity. Natřeli jsme ho jakoby pleťovou vodou Ostropestřecovou směsí JK. Zhruba po dvou hodinách se vzmátožil a potřeboval se vyspat mimo svůj obvyklý čas. Po o spánku byl z našeho hlediska už zase sám sebou.
U vnučky byl průběh podobný, jen bez JK a kuličky jen zešedly.
Kuličky jsme nepočítali, protože jsme jich kopili 216 najednou, aby byly do rezervy. Spotřebovávají se při lezení zubů, všech chorobách, i při podezření na ně. A také, když je hodně protivný. Já si potom vždycky načnuté kuličky beru a kupiji pro děti jako zasloužilý dědeček nové a ty jeté nosím dvouřadě na levé ruce pro všechno to, co vyprávím na svém videu ... BEN7.

Chatney 2020-08-07 09:18:05 ukázat v kontextu reset

Dobry den, mela bych zajem o naramek pro miminko pred ockovanim hexavakcinou v cca 9. tydnu jeho zivota. Holcicka ma ted 5kg (nyni ma 5 tydnu).
Prosim ktere kulicky mame presne koupit a kolik na detskou nozicku? A jak presne pouzivat?
Mam z ockovani velmi spatny pocit. Pripadne prosim o dalsi rady krom naramku.
Dekuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele