Téma: Zlatý stafylokok v nose, zánět lícního nervu 4,5Y107/18

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-08-12 22:38:23, odpověď na #27120 ukázat v kontextu reset

LIK + BK + IQK 25+20+15 kapek do půldecky vody + polovinu vitC500 5xD mimo jídla (až se toho zbaví, přejděte na TK + GH 20 kapek + 1 lžička do půldecky vody mimo jídla 3-4xD)
OKHI 2 lžičky s jídly 3xD dlouhodobě
Do nosu bych dal RK-SE z rozprašovače, ale je to pro dítě strašlivá bomba čenichobka, tak to těsně před aplikací zřeďte 1:4 a jak se mu bude zvyšovat odolnost, tak řeďte méně - a nechte četnost na něm a jeho duševní přípravě. Zkuste si to sama na sobě, aby viděl, co to udělá s vámi... a až utichne ozvěna vašeho řevu a dítě se přestane třást, tak to zkuste do něj... ať má příležitost si také vyzkoušet akustiku...
Já jsem v tomto věku svým dcerám za jejich pramalého nadšení Dubovky ředil 1:3. Je to ale potřeba udělat těsně před aplikací rozprašovačem, protože strašně rychle ztrácejí účinnost. Ale když jde u zlatou potvoru, tak jde o všechno. Měl jsem u rozprašovače 10 ml lahvičku od Sanorínu... Jak je to teď nevím...
Na krk, ruku a nohu BEN7 - viz moje video.
Na spaní i v tomto hicu doporučuji tenký černý kulich... také video

Třezalka86 2020-08-11 23:13:07 ukázat v kontextu reset

Krásný dobrý večer přeji ? náš syn 4,5 roku, 107 cm, 18 kg, nekojený, bez alergií, žádný větší úraz, kromě klasických odřenin, žádná dlouhodobá léčba léky, všeobecně celkem zdravý, chytrý, citlivý a veselý chlapík, dostal minulý týden nějakou rýmu, ze které se vyklubala ta skoro zelená, do toho dostal zánět lícního nervu, takže měl spadlý pravý ret a mimika levé strany obličeje byla téměř mrtvá, dostal tedy antibiotika na 7 dní Amoksiklav, kapky do nosu Sanorin, kortikosteroidy Prednison, ty bral 5 dní, k tomu musel dostávat Helicid na žaludek, kapky B-komplex, oční kapky Opthalmoseptonex a Mastičku Recugel.
Horečku neměl, jen tu rýmu, léčba tedy zabrala, na ten lícní nerv jsme si sehnali fyzioterapeutku, která nás naučila Vojtovo metodu 2.generace s míčky, cvičím ho 2 krát denně a výsledky jsou po 5 dnech velmi znatelné, mimika už je ve skoro normálním stavu, ještě chci podotknout, že také dělali synovi testy na Borelu, jelikož měl před měsícem klíště, ale ty dopadly negativně, jinak byl v dubnu a květnu tohoto roku, očkovaný proti klíšťové encefalitidě. Dnes byl s manželem na kontrole a z výsledků z nosu mu byl zjištěn zlatý Stafylokok, proto potřebuji poradit jak se tohoto prevíta, pokud to vůbec jde, zbavit a jak synkovi po této smršti léků zase posílit imunitu. Mockrát děkuji za Vaši radu, vždy si moc vážím vaší odpovědi ?

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele