Téma: Dráždivý tračník, intolerance mléčných výrobků 50X165/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-09-15 23:34:33, odpověď na #27220 ukázat v kontextu reset

Zdá se, že psychovypětí, kterému jste vystavena téměř neustále, vám způsobuje odkrvení trávení včetně jater, kterým je omezena možnost detoxikace. To lze podpořit dechovými cviky a cvičením páteře. Zdá se, že byla narušena vaše správná střevní mikrobiota. Doporučil bych následující:
Ráno si vzít zhruba 3/4 dcl džusu ze syrové brambory a za půl hodiny potom semeno lnu, kterého 2 lžíce jste dala večer do decky vody.
Po jídlech si berte 12K + JK 1-2 + 1 lžička do decky vody 2-3xD + Biopron
S jídly si berte OKH 1/2-1 lžíce 2-3xD
Mimo jídla BK + HK 3+3 ml do 2 dcl vody a pít 3-4xD.
Na noc Sanogel 1-2 lžíce mixovat do 2 dcl vody + 1 ml NK + Bkomplex forte + Panthenol
Na systém najíždějte postupně, abyste se neosypala překotnou detoxikací.

MonC 2020-09-14 13:38:39 ukázat v kontextu reset

Vazeny pane Novy,
jsem zena, 50 let, vyska cca 165, vaha cca 55kg, spolumajitelka firmy distribujici stresni materialy, prace sedava, casto stressujici. Cvicim Pilaty, hodne chodim, zahradnicim, snazim se jist zdrave a pravidelne. Tedy ne cukr, mlecne vyrobky a malo lepku. Spoustu let trpim strevnimi problemy a jsem osetrovana cinskou medicinou ( pan co mi ordinuje byliny a acupunkutu je Cinan) Obcas to pomaha, obcas ne. Obcas si zoufam, obcas mam zlost ze to nedokazu zlepsit trvale. Cely zivot se pak podrizuje tomu jestli ten ktery den lehce a radne vypraznim streva. Coz je nekdy velky problem, i pres chteni to nejde. A jakmile nejdu kazdy den rano, okamzite me to narusi psychicky krome physiologickych potizi jako nadymani a bolesti v brise. Casto take pocit neuplneho vyprazdneni. Kazda rada dobra.
Dekuji
PS: Cetla jsem ze vy jste mel to stesti a byl zakem p Paseky ze Svratoucha. Kdyz jsem vyrustala ve Zdare nad Sazavou, na Vysocine byl pan Paseka, vseobecne uznavan a mluvilo se o nem s uctou. Tak me dneska neco dotuklo ze se Vas nasla obratitila se na Vas, Nevim proc se to nestalo driv, ale asi to je tak jak to Universe zarizuje.
S privetivym pozrdavem
Mon Curry

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele