Téma: Pocení rukou 47X169/51

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-11-03 13:38:39, odpověď na #27372 ukázat v kontextu reset

Jedná se zřejmě o zvýšenou reaktivitu na noradrenalin zvýšený z psychovypětí ze zpracovávávní hraničního množství dat vaším mozkem. Umí to i blokády páteře v podobě sympatikotonie.
Ještěrčí dech je vaše nezbytnost a Sif6 vaše nejpoblíbenější hračka. Mrkněte na youtube na Večerní cvičení dědka... a cvičte si také.
IQK + BK + GH 1,5 ml + 2,5 ml + 3-9 ml do 2 dcl vody a pít mimo jídla 4xD.
Pro snížení zpětnovazební zakyselující zátěže CNS doporučuji pilně detoxikovat JK 1 lžička do decky pití po jídlech a OKT 1/2 lžíce s jídly.
Na noc Sanogel 1-2 lžíce mixovat do 2 dcl vody + 1 lžička NK + B komplex forte + DMAE.
A na spaní černý kulich až po bradu. Na ruku nebo krk BEN7 viz video
Omezte bílou mouku, cukr a med.
S tou změnou něčeho na O+ se mi to nějak nezdá, zeptejte se na to nějakého genetika.

zelená 2020-11-02 19:51:41 ukázat v kontextu reset

Žena, 47 let, 169 cm, 51 kg, tep v klidové režimu 60. Dobrý den pane Nový. Prosím o Vaši radu. Celý život již od narození se mi potí ruce a i nohy. Velice často je mám zpocené až mi z nich kape voda. Poté, co jsem u Vás byla v Praze na konzultaci se to mírně zlepšilo, ale stále přetrvává. Snažím se dýchat, cvičím jógu, sportuji. Pracuji jako stevardka. Vliv na pocení nemá stav nervozity, pod tlakem, ani klidu. Při našem kontaktu jsem nezmínila, že jsem po narození dostala několik transfuzí a byla mi změněna krevní skupina na 0+, neboť rodičům nejde dohromady krev. Z celého srdce děkuji za další Vaši inspiraci a moc děkuji za Vaše výrobky, které užívám já i celá má rodina. S úctou, I.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele