Téma: Ucpaný nos, bolest hlavy, tlak a pálení v nosohrtanu 47X160/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-11-17 21:35:08, odpověď na #27431 ukázat v kontextu reset

Zkuste to tam stříknout RK-SE (nejsilnější a všepronikajícnější..., myslím dutiny... nemyslím všechny... v neobvyklé poloze hlavy, protože se mi to jeví, že zduření nosních skořep je u vás nepravidelné a předchozími střiky jste uvolnila jakýsi kanál, ale ne komunikaci do čelních dutin.
Dubovky adstringentním efektem tříslovin dubu stahují sliznici a bolestivě ji ždímají z otoku, přičemž se nalepují na mikroby a viry, které tím ničí.
Můj 60+ přítel si při chronické rýmě dubovky stříkal do nosu asi 5xD bez mrknutí oka několik měsíců až jsem čuměl (hleděl jako Y), já jsem to nikdy nepotřeboval víckrát ně 6xD po několik dnů, než se to opravilo.
Když se mně Dubovky dostanou do nosohltanu, tak je to znamením, že už mám smočeno v nose všechno. Vy asi ne, tak zkoušejte jiné pozice, experimentujte, protože jinak na to nic nemám než REK ředěné 5 ml na 1,5 dcl vody do nosní konvičky, ale s tím mi přišli klienti, sám jsem toto takto nevyzkoušel.

Romi73 2020-11-14 17:14:09 ukázat v kontextu reset

Dobry vecer,pisu opet.Co mam prosim delat kdyz opakuji 2 vstrik do nosu citim jak mi to projede az do nosohrtanu a nos je stale ucany.Kolikrat to mohu opakovat??Priznam se ,ze uz to moc nedavam bolest hlavy pali mi nosohrtan .Uz jsem z toho vycerpana bude to 24h co to praktikuji.Ted uz jde trochu zlute lepive rymy.Kolikrat 24h to mohu strikat do nosu.Je zajimave ze ta jedna dirka porad drzi a je v ni silenej tlak jak natyka.Zpocatku byla citit uleva a ted uz bohuzel ne.
Dekuji za odoved
Zena 47let 160 67kg

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele