Téma: Srdce, nestandartní EKG, vysoký tlak po chřipce, zahleněnost, dýchací potíže, únava, bílé bouličky na prstech ?X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-11-24 13:29:27, odpověď na #27459 ukázat v kontextu reset

HOK + POK + MYK 3+3+2 ml do 2 dcl vodey a pít mimo jídla 4xD + Q10P + Ašvananga + L+Complex 5 tobolek (se mi objevilo jasnovidně)
Po jídlech JK 3 ml do 1 dcl vody 3xD a s jídly OKHI 1 lžíce 2-3xD.
Merkněte na moje video Večerní cvičení Dědka... a hlavně rotační cviky, Zadbalon a ZLZ... 2xD.
Sif6 a dýchat 3-5xD 10-25 minut a v statní čas co nejvíc ještěrčí dech
Záda masírovat nejen zadbalonem, ale i silným masérem směrem k hlavě MO+.
Vyprsit se, narovnat krk.
Na spaní černý kulich až po bradu.

Růžajda 2020-11-23 11:16:35 ukázat v kontextu reset

Krásný dobrý den, s láskou prosím o radu,pomoc. Jsem žena 51let,164cm,79kg. odpovědné zaměstnání v sedě čí běhu Již delší dobu mám problém s vysokým tlakem. Je to od doby co jsem měla ošklivou chřipku cca (2roky), od té doby jsem stále zahleněná, špatně se mi dýchá při námaze, vedra nadávám téměř vůbec , pernamentní únava. Více míně užívám raději srdečník než jakékoliv chem.léky můj lékař to ,,respektoval,, ale cca před 1/2rokem - mám prý nález na srdíčku a doporučil mi Cosyrel 5/10 můj tlak cca.160/110 někdy i mnohem vyšší ale léky to stejně nesnižují. Tak jsem je nebrala a užívala srdečník + hloh. Bylo mi celken fajne a talk si běžně doma neměřím... Teď jsem ale měla úraz hlavy CT v pořádku ale měla jsem nějaký šílený tlak, byla jsem odeslána na internu a tam zjistili ,,nestandardní EKG,, a prý to mám řešit s kardiologem. Na konečcích prstů u kloubů se mi dělají bílé bouličky...muj pocit je že mi z té chřipky zůstal v těle vir či parazit a ten se usadil na plicích a srdci. Obvodní mi říká že je to hloupost. Mluvila jsem s panem Drábkem a ten mi Vás doporučil. Děkuji za Váš čas i jakoukoliv radu. Nekouřím, nepiji alkohol. Růžajda

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele