Téma: Pohmožděniny po nevysvětlitelném pádu 62X165/112

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-01-03 01:19:42, odpověď na #27581 ukázat v kontextu reset

K8 mazat 4xD několik minut a MO+ i jako obklad na noc správně
112 kg znamená, že cvičíte už jak ráno vstanete z postele a potom celý den. Snažím se cvičit, ale vy jste na sebe o mnoho tvrdší... Vzhledem k věku bych ale doporučil ubrat. Brácha měl ve vašem věku podobný problém, tak přešel na krmení se zeleninou bez pečiva, jen s trochou bílkovin a pilným pohybem na velocipédu desítky km denně a teď má nejlepší figuru za celý život. Udělal to včas, protože pak začal padat (ze žebříku v patoflích s motorovou pilou na míchačku, na namrzlé cestě z kola, teď leží dona se zlomenými žebry (po uklouznutí hned vedle špičky krumpáče), ale protože je nyní samý sval, hledí optimisticky vpřed (má totiž fantastickou a milující ženu...)
Ve vašem případě je nebezpečí náhlých výpadků držení exponovaných svalů po ztrátě signálu v bederce, kterou cítím u vás v patologické hyperlordóze a ještě neco v krční páteři. Mrkněte na video Večerní cvičení Dědka... a cvičte hlavně rotační cviky a ZLZ, Zadbalon pro hrudní oblast. Narovnejte šíji jako tanečnice a ne Spejbl... Držím palce

K pití AK + CK 2+2 lžičky do 2 dcl vody 4xD mimo jídla
OKL 1 lžíce 3xD s jídly a JK 2 lžičky 3xD po jídlech.
Sif6 a pilně dýchejte co hodinu tělesného klidu 20 i víc minut. V ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.

homo 2021-01-01 18:28:36 ukázat v kontextu reset

Dobrý den. Jsem žena 62 let 165cm,112kg tlak 125/85 tep 75. Prášky ale na tlak beru.
Dnes jsem znenadále v práci upadla ze schodů. Byl to nevysvětlitelný pád .Prostě nevím jak a proč. Boty jsem měla dle předpisu. Naštěstí to dopadlo dobře. Snad. Domu jsem dojela. Natloukla jsem si ruku na loktu praštila jsem hlavou o zem. Co bych měla užívat abych to nějak zvládla .Bolí mne i kolem kotníku. To jsem již namazala kostivalem a měsíčkem.
Děkují.Marie

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele