Téma: Slezina, snížené krevní destičky, krvácení z nosu 28Y183/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-01-12 04:13:22, odpověď na #27618 ukázat v kontextu reset

Příčinou je podle mého náhledu špatná činnost hypoxických jater a kvalita Ostropestřecové kaše se na vás nemohla tak moc ukázat, protože hlavní nejsou všechny moje nebo čínské produkty, ale vaše zanedbané dýchání, neumožňující játrům detox, takže toxiny se ve vás hromadí a omezují biologické funkce. Obávám se navíc, že slezina za to vůbec nemůže, je jen odkrvená jako všechny vaše ostatní orgány v břiše.
Váš problém má zdroj v poruše střevního mikrobiomu. Vlivem přidušení a vlivem stresů nastává výron katecholaminů, které stáhnou cévy všech orgánů od pánve po srdce, pro vás střeva, slinivka a játra. Játra nemohou detoxikovat, protože bez kyslíku není jak. Slinivka neprodukuje neutralizační sekret. Překyselená natrávenina je přednostně rozkládána plísněmi, jejich toxiny se ve vašem případě dostávají všude po těle, kde se ve vhodných tkáních hromadí a mění jejich funkce..

Honza06 2021-01-09 22:58:24 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, muž 28 let, 183 cm a 67 kg.

Mám už delší dobu potíže se slezinou. Už asi 3 roky snížené krevní destičky, hodnota okolo 100. Myslím že ta spodní hranice u destiček začíná od 150. Stejnou dobu mám také občasné krvácení z nosu. Nijak velké množství a frekvence nízká i když poslední dobou je to více, proto Vám zkouším napsat.

Vím že jeden z hlavních viníků je psychosomatika, snažím se to řešit.
Před rokem jsem se zkoušel léčit pomocí čínské medicíny, tam mi pan doktor vysvětlil, že za to krvácení může právě slezina, že když je oslabená (energie) tak nedokáže udržet krev v cévách. Mimochodem léčba č. bylinkami mi spíše ubližovala, prý jsem zajímavý případ a mám v těle nerovnováhu, např. energie mezi slezinou a játrama. A abych nehanil jen čínskou medicínu, tak mi nepomáhala ani vaše ostropestřecká směs co jsem asi před 2 roky zkoušel na játra, také spíše zhoršení, asi vážně jen ten stres a psychika? Jsem hold zajímavý případ.

Ještě můžu doplnit zahlenění, ale ne od plic ale od žaludku/sleziny.
Pardon, trochu jsem se rozepsal, těším se na Vaší odpověď a zatím budu zkoušet slezinu prodýchávat.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele