Téma: Ekzém bolestivý, svědivý, opary, streptokok a zlatý stafylokok v moči 62X170/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-01-12 04:04:20, odpověď na #27629 ukázat v kontextu reset

Váš problém má zdroj v poruše střevního mikrobiomu. Vlivem přidušení a vlivem stresů nastává výron katecholaminů, které stáhnou cévy všech orgánů od pánve po srdce, pro vás střeva, slinivka a játra. Játra nemohou detoxikovat, protože bez kyslíku není jak. Slinivka neprodukuje neutralizační sekret. Překyselená natrávenina je přednostně rozkládána plísněmi, jejich toxiny se ve vašem případě dostávají všude po těle, kde se v chladných částech koncentrují a potlačují aktivitu bílých krvinek – potom epidermální stafylokok, původně kožní symbiont, se přemnožuje v exponované pokožce, jehož odpadky ji dráždí
Snažte se dýchat co nejvíc ještěrčím dechem a 2xD 20 minut Sif6.
MEK 3 ml + LIK 4 ml do 2 dcl vody a pít mimo jídla 3-4xD + Q10P + Ašvaganda + 1-2 tablety jedlé sody + vitC500
JK 3 ml do decky vody po jídlech
OKHI 1 lžíce 3xD s jídly či v nich
Zadbalon 2xD minutu
Zevně omývat mýdlem DK a mazat PM. Praskliny nejdřív ošetřit RK - pokud to nebude pálit, tak netřeba. Lokality úporného svědění potřít RK-S dle potřeby.

ElisEl 2021-01-10 16:34:47 ukázat v kontextu reset

Prosím Vás o radu. (Žena, 62let, 170cm/67kg, tep 66, nekuřačka. Administr.práce nárazově stresující, převážně sedavá.) 4.rokem trpím silnými ekzémy. Nejvíce postihují ruce-natékají, bolestivé praskliny, puchýře a krupička pod kůží. Velké ataky svědění. Svědivý ekzém i na krku a obličeji (tváře, čelo, pod obočím + nateklé rty a začervenalé okolí rtů+opary. Svědivý ekzém také v podpaží, na bedrech a po celých nohách. Ekzém se vždy zhorší koncem srpna (v létě mívám klid). V moči a gynekologicky opakovaněš zjištěn stretokokok - různé typy: Beta-hemolytic.sk. B + G + vestibularis a také zl.stafylokok. Během 3 let jsem měla 15-20x ATB. V létě 2020 jsem prodělala lyms.boreliózu. Během 2019-2020 časté záměty moč.měchýře. Mívám návaly horka.V noci mne budívá zvláštní napětí-brnění v kostrči. Moc děkuji!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele