Téma: Bolest v podbřišku, problémy s močením, výtok, pocit vzduchu 22X169/59

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-03-13 22:33:07, odpověď na #27912 ukázat v kontextu reset

Jeví se mi to jako následek dlouhodobějšího přidušení ze zanedbaného dýchání z psychovypětí a snažení se, což vedlo k překyselení, které způsobilo vyšší výdej katecholaminů – stresových hormonů odkrvujících mj. orgány břicha – tedy i slinivku tvořící méně bikarbonátů neutralizujících natráveninu ze žaludku, kterou střevní mikrobiom nedokáže zpracovávat, což vyhovuje plísním, jejichž toxiny se portálním oběhem přednostně dostávají do jater, která blokují, a ta se jich bez nadbytku kyslíku nejsou schopna zbavit. Kyselé odpady se hromadí v organizmu a vedou k poruchám, a k dalšímu výdeji stresových hormonů, až z toho nervový systém kolabuje. Překyselení nevyhovuje ani imunitě. Nefunkční játra nedetoxikují oxidačně odpady tělesné látkové výměny a odpady vypadávají z roztoků tělních tekutin, a amorfně krystalizují v kolagenu, přednostně v chladných lokalitách těla jako příprava na různorodé potíže.

BK + IQK + GGK 3+2+2 ml do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla a k tomu Q10SEE + vit C500 + Ašvaganda + Ženšen + DMAE
JK 3 ml do 1 dcl vody po jídlech 3xD + Biopron
OKHI 1/2-1 lžíce s jídly či v nich 3xD
Na noc Sanogel 1-2 lžíce mixovat do 1,5-2 dcl vody + 1,5-2 ml NK + B komplex forte + Melatonin 2 mg.
Zadbalon 2xD minutu.
Narovnat záda, šíji.
Večer zkusit rotační cviky – překlápění kolen viz video Večerní cvičení Dědka…
Sif6 s pytlíkem asi 2,5 dcl a dýchat 4xD 10-30 minut; při neurózách i mnohem dle citu déle. V ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
Hlavu narovnat jako královna a nemít ji dopředu jako Spejbl. (viz moje video youtube)
Na spaní teplý černý kulich až pod ústa a vyhřát hlavu.
Vynechte cukr, med a bílou mouku. Co nejvíc zelené zeleniny v jakékoliv úpravě. Ovoce omezeně.
Na levou ruku bych doporučil dvouřadý BEN7 a na krk jednořadý (video)
Doporučuji se mrknout na moji „meditaci se zrcadlem“ (video)
Vzhledem k oslabené imunitě doporučuji 6xD RK-V z rozprašovače do krku.
Kouřit nedoporučuji.

luční víla 2021-03-12 06:15:42 ukázat v kontextu reset

Krásný den přeji,
Žena 22 let, 59 kg, 169 cm, kuřák (cca 8 cigaret denně, 7 let).
Věnuji se výtvarnému umění, “zaměstnání” sedavé, bez stresu, ale často se stresuju, nebo spíše strachuju (o své zdraví).
Přibližně 4 roky zpět, kdy jsem odcestovala žít do zahraničí se u mě z ničeho nic objevily závratě, každodenní motání hlavy, dezorientovanost, únava, pálení žáhy a nauzea. Postupem času se přidávala silná bolest v podbříšku, nechuť k jídlu, v zorném poli i mimo něj mi problikávalo modré světlo, paranoia, úzkostné a panické stavy, bolest na hrudi, neuvědomavání si sebe sama a ničeho kolem až to přešlo do stavu kdy jsem prakticky jen ležela. Až když mi před 3 lety diagnostikovali histaminovou intoleranci a únavu nadledvin, společně s víceméně zanedbatelnými nálezy na játrech a štítné žláze, se můj stav začal celkově pomalu zlepšovat (dokážu nyní samostatně fungovat, bez zásadních psychických problémů). Začala jsem používat a konzumovat čistě přírodní produkty. Dříve jsem často užívala Enterosgel. Čato se mi různě po těle objevují záněty, kvasinky nejčastěji gynekologické (na které trpím už 7 let), či jiné problémy (motání hlavy, závratě, panika, únava a poslední dobou mám pocit, že mé tělo s něčím bojuje, běžnými činnostmi ho lehce vyčerpám na maximum). Před měsícem jsem z ničeho nic prodělala nejspíš nějaký šok (silné závratě, dezorientovanost, bolest na hrudi), další den silná únava třes celého těla, hlavně nohou, studený pot, svíravá bolest na hrudi, silný tlukot srdce jen při pouhém zvednutí se. Po pár dnech skoro nulového zlepšení jsem šla na pohotovost, kde mi diagnostikovali infekci močového měchýře (nepociťovala jsem žádné příznaky), předepsali mi Uvamin retard 100 mg 2xD 5 dní, který mi pomohl z nejhoršího, ale po týdnu mě začalo bolet v podbříšku a pociťuju zde tlak, mám otok, problémy s močením, vag. výtok, mám pocit, že se mi zde tvoří vzduch, který se mazáním uvolňuje ven. Pomohlo mi, když jsem mazala 3xD MO+ a užívala GGK+, bohužel jsem spotřebovala veškeré zásoby a můj stav se opět zhoršuje. Omlouvám se za dlouhý dotaz, žiju v zahraničí a už nevím jak si pomoci. Vaši radu jsem shledala nejlepším řešením.
Děkuji mnohokrát.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele