Téma: Pocení hlavy - časté 60X?/82

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-07-17 21:51:23, odpověď na #28291 ukázat v kontextu reset

To souvisí s sympatikotonií od krční páteře. Hlasy mají asi prapříčinu zde také vedoucí k poruchám prokrvení autonomních oblastí mozku. S poruchou prokrvení pak souvisí i přesun řízení části CNS do prodloužené míchy a odtud zdroj erotických pocitů. Už jsem se s tím setkal a vyřešili jsme to dechovými cvičeními za necelý rok. přípravky byly podobné.
Přípravky máte správně, ale s tím Sif6 je nutno dýchat postupně asi 3 hodiny za den.

Antonín 2021-07-17 13:14:10 ukázat v kontextu reset

Dobry den pane Novy.Zena 60.let,82kg,tlak 12282,tep 87.Zamestnani nejenom sedave,sportovne zalozena.Denne prochazky min. 6km.Zhruba tri tydny mam silne poceni hlavy a celaZhruba po dvaceti minutach se mi objevuje pot v obliceji,cele a na hlave.Behem noci je klid.Zarazi mne ze se poceni objevuje po triceti at dvaceti minutach cely den.Potykam se 5let s hlasy,ktere se k memu poceni vyjadruji.V posledni dobe se mi objevuje v noci v koncetinach neklid a take coz je velmi zajimave mi hlas v mem uchu zasila do panevni oblasti ...UPLNE SE TO STYDIM NAPSAT...eroticke energie,coz po dobu ..kdy energie citim, take komentuje.Jak se tomu branit..?Dekuji za odpoved.

Ps.beru od Vas tyto pripravky -IQK,JK,SK,MYK,DY,ASVAGANDA,L+complex,sif6,OKT,JK,SK,HOK,IQK,SANOGEL,NK,DMAE,+VK+ MAGNETICKY NARAMEK

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele