Téma: Syndrom polycystických vaječníků, neplodnost, záněty měchýře, žaludek, únava, migrény 28X176/125

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-07-30 00:56:51, odpověď na #28333 ukázat v kontextu reset

Po stolici je nutno si zadek omýt Mýdlem DK, protože hlavně e. coli se odtud dostává vlhkostí mezi nohama dopředu, kde dochází i infekci urologického i ženského systému.
Při infekci měchýře je vhodné LPPK vzhledem k váze asi 15 ml do 2,5-3 dcl vody a pít mimo jídla 6-3xD vždy se 2 tabletami jedlé sody.
Jakmile se začne objevovat bolest hlavy, napijte se RIK asi 4 ml do 1,5 dcl vody dle potřeby i několikrát denně. Nezapomeňte si narovnat horní hrudní páteř a šíji, abyste nosila hlavu jako baletka. Šíji zateplujte šátkem nebo vlasy.
Pokud je všechno dobré, pijte GGK 1 lžíce do 3 dcl vody 3-4xD mimo jídla.
Sif6 a dýchat podle technických možností 2-6xD 10-30 minut. V ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
Polycystické vaječníky bývají od studené krve ze studených nohou, takže je udržujte teplé.
Při nevolnosti vyzkoušejte 1/2 lžíce 12K do decky vody... lze i pravidelně před jídly., zvláště před obtížně stravitelnými.
Když tak se za čtvrt roku objevte osobně...

KristynaILL 2021-07-29 21:11:57 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer pane Nový,
jsem žena 28 let, nekuřačka, 176cm /125kg, pracuji jako sociální pracovnice s duševně nemocnými klienty (psychicky velmi náročná administrativní i terénní práce). Můj klidový tep je okolo 70-80/min.Od dětství trpím migrénou, také mám od dětství problémy s váhou. Již 5 let se mi vrací opakované záněty močového měchýře. Mám diagnostikované polycystické vaječníky, snažíme se s přítelem o dítě, bez úspěchu. Také mi je často zle od žaludku, častá únava, vyčerpání někdy až depresivní/úzkostná. Jsem dva roky po operaci křečových žil, v 6 letech operace slepého střeva, v 15 letech odoperován žlučník, v minulém roce nalezen hemangiom v páteři. Již jsem bezradná z lékařského hlediska je vše v pořádku. Proto bych Vás chtěla poprosit o radu. Moc Vám děkuji, přeji pěkný zbytek večera.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele