Téma: Covid - rekonvalescence - bolesti svalů nohou, rukou, záškuby ve svalech, velká úzkost až panické stavy 31Y193/85

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-08-26 00:11:35, odpověď na #28407 ukázat v kontextu reset

Pokud nepřijedete osobně, tedy se držte těchto dopopručení... Začnu postupně od nejdůležitějšího podle mých zkušeností i virgulí (vše je skladem na www.novysro.cz).
a) MYK Mydlicová směs odmývá S-P z kapilárních stěn, na které S-P lepí červené krvinky; 2-3 lžičky do 1,5-2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla i víckrát dle citu, zkušeností, strachu nebo virgule.
b) DY Diamond Yacca dělá totéž terpenovými samoniny 4xD 2-3 tobolky mimo jídla. Kdo už má podobný přípravek GY Golden Yacca, měl by brát pro stejný efekt trochu víc = 5xD.
c) Vzhledem k ucpávání kapilár v plicích, mozku, játrech, ledvinách a srdci, je vhodné přidat do MYK ještě MK Mátovou směs 1-3 lžičky nebo u srdcařů HOK Hlohovou směs - zvláště u osob s více nahrbenými zády (Spejbl a Hurvínek)
d) TK Tymiánová směs je speciálně určená pro podporu imunity virové: 1-3 lžičky lze přidat k MYK i klidně s c) dohromady, nebo se pije 4xD 1-3 lžičky do 1,5 dcl vody mimo jídla.
e) VitC500 nebo práškový 1/4 lžičky přidat k d) k nespecifické podpoře imunity.
f) BEN7 jako dvouřadý náramek nebo jednořadý nepříliš utažený náhrdelník (24H/7D). Disociuje krevní aminokyseliny, které nedisociovány pomáhají ucpávat kapiláry jako krevní lepidlo.
g) JK Ostropestřecová směs 1-2 lžičky do 1-1,5 dcl vody 3xD po jídlech nebo 6xD kdykoliv pro podporu jaterního detoxu pro imunitu nezbytného.
h) OKHI nebo OKR Ostropestřecová kaše s hlívou nebo s amarantem - 2-3xD 1/2-1 lžíce s jídly či v nich pro detox střevního mikrobiomu a tím významný vliv na imunitu.
i) Mobivenal 1 tableta 4xD mimo jídla nebo alespoň Omega 369 uvolňují úsady na cévních stěnách.
j) Sifon 6 pomáhá dozásobit kyslíkem organizmus, čímž se sníží významně překyselení a tím přímo posílí imunita, detox i nálada. Nejlépe co hodinu tělesného klidu 5-10 mint podle technických možností nebo jen několikrát denně, ale o to déle. V ostatní čas Ještěrčí dech viz youtube.
k) Dřevokazné houby pro podporu imunity vlivem glukanů. 1-3xD 1 lžička kdykoliv.
Pro starce jako jsem já ještě:
Serrapeptase 2 tobolky + Enzymes 2 toboky + Quercetin 2 tobolky + K. hyaluronová 2-3 tobolky + Rutin 50 mg 2-4xD dle citu a virgule.

Jarka058 2021-08-25 13:39:14 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

prosím o radu pro syna s jeho vědomím. 31 let, 193 cm, 85 kg, 65 tepů za minutu. Psychicky vyčerpávající práce do pozdních večerních hodin, většinou u počítače. V říjnu prodělal covid s lehkým průběhem, ale začátkem roku se vrátily bolesti svalů nohou, rukou. Vysoké hodnoty protilátek na mononukleózu (podle lékařů mohla být reaktivovaná covidem). Nespavost, úzkosti až panické stavy, obavy ze závažného neléčitelného onemocnění svalů. Můžete poradit? Děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele