Téma: Respirátor - astmatička 51X172/76

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-10-29 22:55:44, odpověď na #28614 ukázat v kontextu reset

Jste šikovná. V respirátoru se dá dýchat jen ještěrčím dechem. To jsem si také vyzkoušel, ale dlouho mi nový nevydržel, protože se mi v něm, nevím , jak je to možné, udělaly přesně ve výliscích nenápadné díry, jakoby to někdo proříznul mým kapesním nožem. Ale jinak byl podle mě úplně v pořádku a používal jsem ho ke spokojenosti čumilů i kontrolních orgánů skoro 9 měsíců než jsem si ho musel vyměnit. Považoval jsem to za výzvu ke zdokonalení samovolného dýchání ještěrčím dechem. Zprvu jsem se dopoval i Sif6 2xD 10-30 minut.
Pro vás budou důležité RK-V z rozprašovače 6-20xD.
Střídejte podle citu POK - LEK - PPK - PK - TK - LPK 2 lžičky do 2 dcl vody 4xD mimo jídla... připadá mi, že citu máte zásobu, ale stejně to lze podpořit Meditací se zrcadlem (video)
Asi přijdete na to, že je vhodné si před spaním zacvičit "Večerní cvičení DB", protože v páteři máte rezervu... někdy mě ji přineste do poradny osobně.

jonim 2021-10-27 18:29:31 ukázat v kontextu reset

učitelka 51, 76kg/172
Zdravím Vás, od pondělka jako neočkovaná učitelka budu muset mít celý den respirátor, mám nealergické astma, vysoký krevní tlak nyní kompenzován léky.
Učit v respirátoru je příšernost, budu se snažit to nějak šidit, mám ve třídě vždy u katedry otevřené okno, dýchám ještěrčím dechem vždy když to nemám chvilku na tváři. Také večer věnuji chvilku sifonu a večer už v posteli ještěrčí dech, obyčejně u toho usnu.
Co ještě můžu udělat, aby se mi nezhoršilo dýchání a pořad si držela plíce v kondici a nemusela brát léky na astma (na astma nic neberu) i přes to, že budu muset mít respirátor

Cvičím na velkém míči každý den, večer zadbalon, rychlá chůze s hůlkami, 3krát týdně
Dík moc za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele