Téma: Zánět urologicko-gynekologický 44X164/47,5

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-03-26 12:18:54, odpověď na #29165 ukázat v kontextu reset

Na ten urologický problém je vždycky LPPK - asi 6-7 ml na porci + 1 tableta jedlé sody a brát 5-3xD mimo jídla.
S tím trávením vám dělá problém slinivka, protože je neprokrvená a nedělá dost sekretu pro trávení (proto netrávíte) = na to mají vliv stresy a přidušení: Dýchací sif 4 častěji během dne a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.; 12K a MEK správně.
Zadbalon 4xD minutu.
Mantra přežití: No, a co?!

Majčí 2022-03-25 09:43:44 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
žena 44 let, výška 164 cm, váha 47,5kg(kost a kůže), klid. tep 72, práce stres, neočkovaná.
Před 3 týdny mi náhle začal zánět moč.cest -bolest a tlak v podbříšku, časté močení (bez krve) a strašný pocit chladu -bedra, kotníky a kolena, současně i gyn. výtok - nasadila jsem LIK+1,5ml 3x denně a zabralo to, po 3 dnech jsem vysadila, protože mi to zhoršovalo pálení žáhy. Problém se po několika dnech vrátil. Znovu jsem nasadila a pak vysadila (já vím neměla jsem...)a teď už je to znovu zpět 5 dní beru LIK+ ale už nezabírá tak jako na začátku. Prosím o radu co dát, dorazila mi LPPK+, ale nevím jestli jí dát a kolik, kvůli narušenému trávení, na všechno reaguji hodně citlivě.
Na problémy s trávením, užívám od Vás12K+1,5ml a MEK+ 2,5ml (tlak mezi lopatkami 1-2hod po jídle, říhání, sklon k pálení žáhy, bolesti břicha kolem pupíku, nadýmání .Postupně nesnášenlivost více potravin, úbytek váhy. Na MR Crohn nepotvrzen (prý funkční problém). Tyto problémy se mi teď postupně lepší, za což jsem moooc vděčná, děkuji a prosím o radu co na akutní problém, aby mi to znovu to trávení úplně nerozhodilo Moc děkuji, Marie PS: Vaše produkty i videa jsou super..

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele