Téma: Ulcerózní kolitida 32X162/56

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-05-09 00:41:35, odpověď na #29295 ukázat v kontextu reset

Problém dělají střevní plísně, které tam zlobí vlivem přidušení vedoucího k překyselení, což omezuje imunitua aktivuje stresové hormony odkrvující slinivku, která pak nedává bikarbonáty eliminujícíc překyselení natráveniny ve dvanáctníku, což pak vadí střevnímu mikrobiomu a rozvíjí do maxima plísně. Pokud se dobře prodýcháte a přečtete si to ještě jednou, tak vám to bude jasné a začnete dýchat například Ještěrčím dechem nebo občas Sif 6.
K pití bych dal zprvu mixovaný Sanogel 1-2 lžíce v 2 dcl vody do prázdného trávení 4xD i na noc.
Přes den bych do toho přidal MEK 1 lžičku a na noc NK.
Před jídly si vyzkoušejte 0,5-3 ml 12K do decky vlažné vody, kolik vám bude dělat dobře.
Vyzkoušejte asi za týden užívat i MO+... začněte 1 lžička 2xD a postupně přidávejte, jak to tělo a podvědomí povolí. Podvědomí aktivujte v meditaci se zrcadlem (video).
Co hodinu 5-10 houpavých polodřepů.

MonikaBezdekova89 2022-05-07 18:01:45 ukázat v kontextu reset

Zdravím, věk 32 let, výška 162 cm, váha 56 kg, nekuřák, sedavé zaměstnání (operátor),covid prodělán v březnu 2022 ale očkována nejsem. Od září 2021 mě sužuje relaps ulcerozni kolitidy. Vygradoval tak že mi byl v prosinci nasazen Prednison v úvodní dávce 50 mg s postupným vysazením, asacol klysmata, salofalk 3000mg i byly entizol antibiotika. Beru také probiotika VSL3. Vše, co bylo na podporu imunity příznaky zhoršilo. Bylinky typu dračí krev, Vironal, imunoglukan, aloe vera, houby Reishy, Chaga, Coriolus samozřejme ne vše dohromady...Nakonec jsem zobala pomalu vykrvácená ty kortikoidy. Teď se kortikoidy vysadili před týdnem čili po 5 měsících, ale za týden začalo vše na nova - krev a hleny. Mám i úzkou stolici, jde vidět prostě že střevo uvnitř není OK..O nežádnoucíh účincích (padání vlasů a akné) nemluvě. Dá se sestavit něco, co absolutně nepodporuje imunitu? Ba naopak ji třeba přirozeně umírní?děkuji za pomoc

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele