Téma: Chaotická mysl 38Y179/84

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-06-25 01:35:54, odpověď na #29431 ukázat v kontextu reset

Celým problémem je probíjení kabelů... indukce falešných signálů v hypoxickém mozku na úrovni Schwanovýh buněk myelinu kyselinami. Je to tedy o zanedbaném dýchání.
MYK + BK + IQK + PSK 1+1+1+1 lžička (nebo to smíchat do jedné lahve a brát 1 lžíce na porci asi 2-2,5 dcl vody 4xD mimo jídla. K tomu lze DMAE + Ašvaganda + DLPA. A vzhledem k očko. i DY 2 tobolky a půl tablety Mobivenal.
Pro játra (hypoxická) JK 3 ml do decky vody nebo piva ředěného horkou vodou 1:1 po jídlech. A OKR půl lžíce 3xD s jídly
Sif 6 a dýchat 4xD 10-30 minut i déle, když budete protivný. V ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
Zadbalon 3xD půlminutu.
Na spaní černý kulich až pod ústa.
Na noc 1 lžíce Sanogel mixovat do 2 dcl vody + NK 1 lžička + B komplex forte + Eleuterokok
Co hodinu sezení 10 houpavých polodřepů nebo novpoklon (videa)

Lukas.11 2022-06-24 11:35:51 ukázat v kontextu reset

Vážený pane Nový, je mi 38 let, měřím 179 cm, vážím 84 kg, dvakrát jsem prodělal covid s lehčím až středním průběhem a byl jsem očkovaný dvěma dávkami vakcíny. Mám klasicky sedavé zaměstnání. Jinak se dá říct, že se v podstatě s ničím vážným neléčím.
Znám Vás již dlouhá léta, občas si objednávám vaše produkty na mé více či méně závažné problémy. Touto cestou bych Vás však chtěl požádat o radu, která nesouvisí s ničím menším, než s vyrovnanou myslí. Ta moje je totiž chaotická, plná vtíravých myšlenek, úryvků různých písniček, přehrávání si různých rozhovorů nebo fiktivních či reálných situací, snění a nejrůznějšího, řekl bych obsesivního balastu, kterým je trvale zaplavena, a kterého se nelze nijak zbavit. Mám to tak už od dětství, co si pamatuji. Myslím si však, že moje chaotická, neustále šrotující mysl, která nikdy nejde vypnout, bude mít zároveň nezanedbatelný vliv i na různé problémy mého fyzického těla, především na motání hlavy, se kterým se potýkám už asi 15 let, a které se u mě poprvé projevilo, když jsem se ve 23 letech rozešel se svou tehdejší přítelkyní. Kvůli motání hlavy a strachu z něj (objektivně, lékařsky, totiž nemá vůbec žádnou příčinu) jsem si zároveň vypěstoval i svou úzkost. Před pár lety jsem si nechal napsat antidepresiva, i když vím, že to z mnoha různých důvodů není správná cesta. Po nějaké době jsem prášky vysadil, ale po necelém roce jsem se k nim opět srabácky vrátil. Antidepresiva sice člověku pomohou, ale nechci je brát trvale nebo preventivně, zvlášť když to není nezbytné. Víte, já nejsem žádný blázen ani nijak duševně nemocný. Vím, že mimo jiné nabízíte produkty např. proti stresu nebo na zklidnění mysli atd., ale nějak se nemůžu zbavit pocitu, že to rovněž není ta správná cesta. V podstatě by vlastně nešlo o nic jiného než o nahrazení jednoho preparátu jiným, byť třeba přírodním. Koneckonců, někdo řekl, že k Bohu se nelze „projíst“. Máte pro mě nějakou radu? Mnohokrát Vám děkuji. S uctivým pozdravem, Lukáš Novák.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele