Téma: Syndrom karpalniho tunelu 43Y176/80

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-08-02 01:47:46, odpověď na #29521 ukázat v kontextu reset

Tento velmi kvalitní problém je systémový a netýká se jen karpálů, ale degenerace vaziv a kolagenu obecně.
Nekouřit!, ale dýchat, aby měla hypoxická játra dost kyslíku pro detoxikaci bordelu, který se ve vazivech deponu, vaziva křehne, ta námahou praskají a hojí se s valkem, čímž se šlachy nevejdou do šlachových pochev... mj.
Loklalitu mazat K8 2-4xD směrem k srdci. Na noc obklad MO+. Neustále zateplovat a neustále pomalými nezátěžovými pohyby natahovat prsty a stahovat v pěst.
K pití MYK + ROK + KK 3+3+3 ml do 2 dcl vody 4xD mimo jídla + DY 3 tobolky + 1 lžička Gelmodel + 1 lžička Sanogel + Ašvaganda + 3-2 tobolky kys. Hyaluronové.
JK 3 ml do decky vody po jídlech 3xD (já si to dávám do každého pitiva...) + Narogesin
Při jídlech OKT 1/2-1 lžíce nebo v nich 3xD.
Sif 6 a dýchat 4xD 5-10 minut, při chuti na cigáro 25 minut nebo než ho to přejde. V ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.
PS: Plíce neřeším, do roka se opraví při tomto samy. O karpálech ale bude vědět asi roky 3.

Pošumavská můra 2022-07-31 21:41:58 ukázat v kontextu reset

Zdravím Vás Dědku Kořenáři,
moc prosím o radu, kterak zlepšit stav rukou mého muže. Roky ho trápí syndrom karpalního tunelu na obou rukách. Před týdnem naší rodinu stihla sedmá nemoc, ta problém výrazně zhoršila. Ruce měl téměř ochrnuté. Není schopen v rukách udržet hrnek, ukrojit chleba, pochovat našeho prcka atd. - veškeré činnosti dělá po paměti nikoliv citu. Ruce jsou necitlivé, mravenčí, bolí. Myslím na měsíčkový olej a kostivalové mazání, ale nevím, jak je správně nakombinovat. Asi by to chtělo i nějaké vnitřní pročištění zanesené lymfy?
Muž, 43let, 176cm, 80kg, tep nevím, 20 cigaret denně, C19 očkován, zaměstnání kancelářské povahy, doma stále venku s lopatou, pilou, krumpáčem, sekerou...
Předem moc děkuji!!!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele