Téma: Otoky končetin, obezita, inkontinence, kýchání a prochladnutí kořene nosu 47X168/103

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-08-08 20:49:07, odpověď na #29558 ukázat v kontextu reset

Začněte chodit, protože vám přestávají držet pohromadě cévy v nohách, rozšiřují se a voda z nich teče dookolní tkáně, kterou lymfa nestačí bez pohybu odvést k srdci.
VXK a mazat nohy směrem k srdci 1-4xD a na noc MO+. Kompresní fusekle jsou také dobré.
Dostatk vody k městnání je způsoben nedostatkem kyslíku v játrach, kde nedochází k eliminaci balastních hygroskopických aminokyselin, teré ledviny nemohou odplavit pro velkou molekulu, takže v těle brzdí vodu. Navíc se vám asi botí páteř (vaziva, skříplé nervy od míchy).
Sif6 a dýchat 4xD 10-30 minut a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
JK + 12K 3+2 ml do decky vody 3xD po jídlech + Narogesin
PK + BK 2+2 lžičky do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla + DY 2 tobolky. (pokud vás vovočkovali, tedy ještě MYK.)
Kulich = správně!

Lokomoční bolesti = K8 mazat 1-3xD a na noc obklad MO+.

MBL 2022-08-07 19:36:50 ukázat v kontextu reset

žena 47 let, 168 cm, 103 kg, sedavý způsob života
Dobrý den, potýkám se s otoky končetin. Před 13ti lety se to vyřešilo v šestinedělí, kdy jsem se rychle zbavila vody. Po dvou letech nevyspání s dítětem jsem se dostala do stejného stavu. Trápí mě inkontinence, zvláště každý podzim nebo pokud jsem pod stresem nebo ve vlhku. Jsem v domácnosti. Sport provozuji většinou nárazově, silové intenzivní cvičení 3xtýdně po dobu cca dvou měsíců. Pak mě začne bolet krk nebo rameno a mám pauzu další tři měsíce. To se opakuje. Mívám nezvladatelné záchvaty kýchání, cca polovina jich je poránu. Ostatní nemám vypozorováno, že by měly s něčím souvislost. Trvají týdne, pak vymizí a zase se vrátí. Musím spát s kulichem nebo čelenkou přes kořen nosu. Jinak nad ránem nastydnu. Ještě mám žlučníkové kameny, ale po návštěvě chiropraktika mě přestaly trápit. Jsem v premenopauze. Budu ráda, když mi poradíte. Děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele