Téma: Borelioza 35X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-08-08 20:39:00, odpověď na #29560 ukázat v kontextu reset

Odpouštéím vám bod 3..., přesto obecněji
Přesto si myslím, že anlytická znamená dost protivná a toho, co jí řeknete se bude odmítat držet, protože nestíhá životní peripetie a na děti nemá nadhled, což si vybíjí na mužovi, kterého nepochválí ani dobré skutky, neusměje se, takže jí to nevrací a tím jí ubývá energie z vlastního dopuštění. Jemu ale také..., usmějte se na něj alespoň vy, jako odpovědná tchýně a nalézejte na něm hlasitě mezi vámi to dobré, jinak mu dojde šťáva... Před dcerou zatím ne, vyčetla by vám to.

SK + TK + BK 2+2+2 lžičky do 2 dcl vody + 1/3 lžičky vitC100 + 1 lžička Ohňovec + 2 tob. GY (nebo alespoň DY)
12K + JK 3+3 ml do decky vody 3xD po jídlech a k tomu Dolomit + Narogesin asi půl roku a Biopron alespoň měsíc
Sif 6 a dýchat 4xD 10-30 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech
Zadalon 3xD minutu.

Mantra pro vás proti stresu: No, a co?!
Ta je pro vás, dcera zatím potřebuje váš laskavý klid a nadhled, jinak se nestabilizuje a napětí bude vybíjet s blesky a hromy.

Nataša 2022-08-08 17:18:32 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
dcera 35 let měla koncem června přisáté klíště, po vyndání zůstal červený flek většího rozsahu, testy provedeny až minulý týden, pozitivní na boreliózu. Obdržela recept na Antb. 35 let, na mateřské dovolené, více než aktivní synové 3 roky a 11 měsíců ( stále kojí ) , velmi unavená a slabá. Sport se v současné době rovná 0, stejně jako i relaxace. Obecně podléhá stresu a je přes míru analytická. Poslední 2-.3 měsíce má vyhrocené vztahy s manželem. Pokud přijmete, že dotaz klade její matka, budeme moc vděčné za radu a pomoc. Vše dobré!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele