Téma: Srdce a doba 56X167/56

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-08-20 23:02:39, odpověď na #29607 ukázat v kontextu reset

Pro vás dělám na youtube promluvy PSCK zatím číslo 1 až 21. Za typ dotazu se neomlouvejte, protože je pro vás osudový. Bikom vám asi na vás prozradí mnohé.
Nalézt pro vás osobu přiměřeně a úžasně střelenou, jak vy, je nadlidský výkon.
Orákulum praví, že jste přidušená, protože jste stále pod nějakým psychovypětím, čemuž doba více než nahrává. Máte také blokády v hrudní páteři. I v krku, kde je páteř asi nepravidelně poskládaná. O bederce nemluvě.
Protože ve vás pociťuji i problémy vycházející z poruchy prokrvení slinivky a jater, nechal bych další diagnostiku na osobně nebo na Bicom.
12K + JK 1+2 ml do decky vody nebo případně piva 3xD po jídlech + Narogesin
S jídly OKH 1/2-1 lžíce 3-2xD
BK + HOK + VK + TUK 2+1+1+1,5 ml do 2 dcl vody 4xD mimo jídla + Q10P + kys. Hyaluronová
Sif 6 a dýchat vždy, když si srdce škytne 10-30 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.
Zadbalon 3xD minutu.
Asi se hodilo i Večerní cvičení Dědka bylinkáře (dozásahu TVPrima v květnu 2019 změněno na úplně jinou chráněnou značku... DK jsem nechal jako značku kvality firmě Nový s rodinou, zkráceně NOVY s.r.o....)

lucie6 2022-08-20 12:08:50 ukázat v kontextu reset

Zdravim dedka korenare,
prosim vas a vase orakulum o radu:
srdce bije na poplach uz cca 1 rok, nejdrive neco jako skytavka (dlouhodobe), nyni bije jako blazen rychle z duvodu: stres, ale treba uz je toho vice treba nadlevinky, nervy, nebo i neco jineho, napriklad i misto? Jsem bylinarka ucednice (narocne), sobestacnost (narocne), statek dum (narocne), nechci nic mit s EU (narocne), zadne tedy dotace, nove pristroj Bicom na leceni lidi (narocne). Je toho na 1 osobu proste moc a srdce to ohlasuje. Ale co s tim? Terapie meditacni na silovych mistech je samozrejmosti, pomaha velmi, citlivost je stale vetsi, na byliny dobre, ale v noci me nekdo zapne jako do zasuvky na stres a uzkost a vzbudim se nahle. Srdci a dusi chybi blizky pritel, jsem tu 9 let uplne sama, jen prace bez odpocinku (neni s kym). Blizky clovek ci partner by to dorovnal, ta samota v teto narocne dobe je SMRTELNA. Vzdat se bylin, sobestacnosti a jit do bytu a tudiz mezi lidi Za mne kravina. Prosim, melo by k tomu neco vase orakulum, ja jsem uz zkusila ledacos a nic. Afirmace Z toho se neposeru nefunguje. Omlouvam se za typ dotazu, ale pisu vam zcela zamerne. Nebo telefon na dalku?

věk 56, vaha 56 kg, vyska 167 cm, klidovy tep neumim, v klidu moc nejsem, prace drsna na statku, neockovana, loni covid v lednu 2x-2 dny horecka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele