Téma: Žlučový kámen, jak ho rozpustit bez operace 66X164/77

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-09-27 23:06:50, odpověď na #29723 ukázat v kontextu reset

Pro rozpouštění se užívá šťáva z černé ředkve. Nicméně tu nevedeme, protože jsem zatím nevymyslel, jak ji stabilizovat bez ztráty účinku a navíc v dostatečném množství. Nicméně něco pro to hodlám udělat a zažádál jsem změnu našeho pole na zahradnictví s příslušenstvím. Tak doufám, že to tamo v roce 2024 poroste... Když není ředkev, bývají dobré výsledky s kořenem pampelišky. Kořen i ředkev je dobré před vylisováním namočit asi hodinu do studené vody.
Bere se asi čtvrtdecky výlisku 2-3xD mimo jídla a k tomu 12K 2 lžičky do půldecky vody.
Bez ředkve tedy HK + RBK 3+3 ml do 2 dcl vody 4xD a k tomu vždycky GY 3 tobolky a k tomu MO+RO+ 1 lžíce
S jídly OKR 1/2-1 lžíce 3-2xD.
Pokud je to možní cvičte udiány (moje video)

Jarra 2022-09-27 13:00:10 ukázat v kontextu reset

Dobrý den. Jsem žena, 66 let, výška 164 cm, váha 77 kg. V žlučníku mám kámen velikosti 2 cm - zjištěno na sonu před mnoha lety. Občas cítím "pohyby" v oblasti jater, občas cítím tlak a mírnou bolest. Po květáku se mi udělalo zle, na zvracení. Zatím jsem všechny potíže řešila užitím Cholagolu. Stačí několik dní užívat a vše se zklidní. v minulosti jsem si dělala i očistu žlučníku pomocí grepové šťávy a olovového oleje. Cholesterolové shluky vyšly, ale kámen ze žlučníku ne. Chci se kamene zbavit, ale nechci postupovat operaci. Kvůli vrozené dysplasii kyč. kloubu a řetězení problémů mám za sebou už 14 ortopedických operací na kyčlích a kolenou. Ve 3 kloubech TEP. Levou nohu o 9 cm kratší. Moc toho nenachodím, chodím o berlích nebo hůlkách, podle toho, jak to jde. Pravidelně cvičím a snažím se udržovat v kondici.
O další operaci nestojím. Pokud existuje možnost, jak žlučník vyčistit, jdu do toho. Předem děkuji. Platím úsměvy a pošlu i peníze na účet

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele