Téma: Hleny, bolest horního patra, píchání pod prsty nohou 61X160/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-10-19 22:06:49, odpověď na #29812 ukázat v kontextu reset

To píchání je pravděpodobně od lokální hypoxie v kombinaci s vazivovou degradací v lokalitě.
Tam by se hodilo vtírat VXK a na noc MO+.
RK-SE z rozprašovače do krku 6-12xD. V případě neprůchodnosti nosu i do něj (po duševní přípravě)
MYK + BK + MK 1+1+1 lžička do dcl vody 4xD mimo jídla + Rutin + DY 3 tobolky + 1/2 tablety Mobivenal + 3 tobolky L+Complex + 1 lžíce Viking.
Nebrat pšenici, cukr a med.
3xD 1/2 lžíce Sanogel.
Na játra bychom se zaměřili později, zatím cvičte Ještěrčí dech (viz video)

blázen 2022-10-19 09:58:17 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o radu.
Je mi 61 let, jsem žena, ohledně péče o nemocnou maminku jsem odešla před rokem do předčasného starobního důchodu. Jsem 3x očkovaná proti Covid 19, výška 160 cm, váha 67 kg, dříve jsem pracovala jako účetní na obecním úřadě, nikdy jsem nekouřila, tlak normální. V mládí jsem trpěla na časté angíny, atopický ekzem. V domácnosti žiji s manželem, kterému je 63 let a v současné době se léčí s kolenem, 2x po operaci během týdne v koleni měl zlatého stafylokoka. Stále je v pracovní neschopnosti. Dále s nemocnou 86 letou maminkou, která je po reoperaci kyčelního kloubu, ozařování pravého prsa a ablaci levého prsa.
Již 3 roky se potýkám se stékáním hlenů na pravé straně krku. Nemám rýmu, ani bolest v krku, horečku. Klouby mě nebolí, jen občas při delším stání záda. Cítím sucho v nosních dírkách, někdy až pálení, promazávám mastí Rhinopanteina nebo stříkám mořskou vodu z lékárny. Někdy to přejde a po nějaké době to začne znovu. Lékař mi předepisoval Erdomed, který mi nepomáhal. Jsem citlivé povahy, myslím si zda to s tím nesouvisí. Pravidelně si dělám antigenní testy na Covid. Vždy negativní. Nyní opět cítím stékání hlenů na pravé straně krku hlen nejde vykašlat. Kloktala jsem slanou vodu, pálí mě horní patro.
Dále při chůzi bosky i v botách mě píchá pod prsty obou nohou.
Prosím o radu. Předem děkuji

Tvrdíková

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele