Téma: Je mi snad všechno 26X?/54

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-11-23 23:04:01, odpověď na #29919 ukázat v kontextu reset

Srdce má asi velmi malou roztažnost a pravá komora je v nějakém nepořádku... podezřívám očkování.
HOK + MYK + SK 2+2+2 ml do 2 dcl vody 4xD mimo jídla a k tomu Q10P + Ašvaganda + DY
OKHI 1 lžíce 3xD s jídly a po jídlech lžička JK do decky vody + Narogesin
Sif 6 co hodinu dýchat 2-4 minuty a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech
Na noc Sanogel 1-2 lžíce mixovat do 1,5 dcl vody + 1 lžička NK + B komplex forte
Většinu problémů vám dělají stresové hormony katecholaminy. Jejich antagonisté jsou endorfíny, které jsou aktivovány nadbytkem kyslíku - takže se postupně rozdýchejte a posilte dýchací svaly.

Voděnka 2022-11-22 21:36:21 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Břetislave, jsem nyní 26letá žena. (163 cm výška, 54 kg hmotnost... málem jsem napsala "šířka" a klidová tepovka obvykle kolem 110, to ověřeno oxymetrem) Nepiju (výjimečně vyloženě kávová lžička Bechera) a nekouřím. Živí mě částečný invalidní důchod pro Crohnovu nemoc a těžkou úzkostně depresivní poruchu a nově jsem si začala přivydělávat malováním přírody a ptáčků. Jako svobodné povolání, doma, když mi není zle.

Další diagnozu mám cervikobrachialní syndrom, který jsem si uhnala v chráněné dílně u stolu... pak posttraumatickou stresovou poruchu od sexuálního napadení a od posledního covidu (únor) jím Medrol kvůli nové artritidě (bolí všechny klouby co znám kromě kyčlí). Jsem očkovaná.

Bohužel od doby Medrolu mě trápí únava, třes rukou, změny nálad (hlavně opravdu silná zlost a agrese hlavně na sebe, až mám chuť se zbít), jsem nateklá, dělají se mi modřiny a vylízají mi žíly a nejhorší jsou palpitace. Před pár dny jsem odevzdala holter a čekám na výsledky. Objednali mě na urgentu, když jsem tam přišla s tepem 137 a tlakem 155/97 (sat 98). Celkově pořád cítím srdce a jako by mi někdo stahoval hrudník korzetem. Nedejbože, abych se hýbala, což já ráda - chodit do lesa fotit ptáčky, to mi jde tep ke 130, kopec a schody mám rekordy kolem 170 tepů... tehdy mě bolí hrudník a krk. Zadýchávám se i při jídle a mluvení, natož při chůzi. No a aby toho nebylo málo, tak jsem si pro jistotu dělala test na borelii a vyšel mi pozitivní. To se bude řešit pozítří u lékařky.

Asi pro Vás bude dobré znát mou medikaci: Remicade, Imuran, Omeprazol, Medrol, Recoxa, Cezera, Trittico, Argofan, Magnerot, Nasofan a hormonální antikoncepce.

Budu Vám moc vděčná za radu, ač jsem popravdě po těch 14 letech léčby malinko skeptická...



Přeju Vám vše dobré a slibuju, že budu ze všech sil a ráda platit úsměvy a dobrými skutky.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele