Téma: Vracejici se zanety mocovych cest, mechyre, 40, 184, 75

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-12-14 01:53:28, odpověď na #29992 ukázat v kontextu reset

Jakmile přichází urologický problém, doporučuji ze zásoby včas připravené 1 lžíce LPPK 6-3xD mimo jídla + 2 tablety jedlé sody. To se dá zesílit přídavkem LIK 1-2 lžičky... dle citu. Vydržte užívání ještě nškolik dní po problémech a při tom přecházejte z LPPK na LVK, které doporučuji dlouhodoběji a potom z LIK na GK.
Pokud sjte očkovaná na c19, tedy stále přidávejte 3 ml MYK a dejte na dominantní ruku BEN7 trojúhelníkově trojřadý... (to klidně i bez o.)
Po každé stolici doporučuji umýt zadek BTM.
JK 1 lžička do decky vody 3xD po jídlech + Narogesin
OKL 1 lžíce s jídly 3xD nebo v nich.
Sif6 3xD 10-20 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech
2xD zadbalon minutu
Plod brusinky není ani zdaleka tak účinný jako list...
Lichořeřišnice není až taková jako Zlatobýl...

vlasticka 2022-12-13 10:54:00 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
Trpivala jsem na tyto zanety jako divka velmi občas, sotva 1x do roka, mene.
Letos na konci leta jsem prochladla a lecila se s plicemi. V pulce zari jsem dostala akutni zanet mocaku, atb biseptol. Pak Macmiror. A nakonec se to vratilo kolem 25.11., nechala jsem udelat kultivaci, aby byly přesné atb, takze tridenni Pivinorm. V mezidobi jsem ale porad mela zvlastni pocity, ne paleni, ale tlak, neco jako "svítí mi mocak", pocity na močení. Pohlavní styk jsem mela jen jeden, radsi se vyhybam, moje hygiena je rozumna. Beru brusinky, lichorerisnici, vitamín C, laktobacily behem atb lecby, blokurimu na vecer, neprochladám. Premyslim, co by vas mohlo ještě zajimat. Jsem zoufalá a fakt uz se toho chci zbavit... nemyslím si, ze mam gynekologicke potize. Tam se zda vše normální. Dekuji za vas čas. Rada leta používám Dubovky, kdyz je potřeba. Jsem rada, ze jste.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele