Téma: Potize po chripce ???

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-01-02 23:49:39, odpověď na #30042 ukázat v kontextu reset

Jedná se zřejmě o mikrosraženinky erytrocytů, které v podobě chuchvalečků neprocházejí snadno kapilárním systémem do žilní krve (delta p=+51%) a to je zesíleno bortící se páteří s nekorektní inervací od míchy jak v horní hrudní - prsní svaly, v bederce - nohy, krk - poruchy prokrvení autonomních oblastí mozku... a tak nějak skoro všude vlibem nahrbení a hlavy dopředu jako Spejbl.. = vyprsit se, narovnat jako tanečnice
Sif6 a dýchat 4xD 5-20 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech
MYK + BK + MK a v případěm že vás velcí odborníci v hlavě obtěžují, ještě IQK 1+1+1+1 lžička do 2 dcl vody 4xD mimo jídla a k tomu Q10P + DY 3 tobolky + L+Complex 4 tobolky + Ašvaganda.
Chvějící se svaly mazat VYK, nohy směrem k srdci, jinde ve směru lymfy. 2-4xD dle citu.
BEN7 trojúhelníkově trojřadý na dominantní ruku. (video 2)

Antonín 2023-01-01 20:42:04 ukázat v kontextu reset

Dobry den pane NOVY,Jsem zena 62.let,81kg,162cm,TLAK127/64,TEP69,pracuici,ockovana.Mela jsem chripku ihned prvni den chripky jsem po ulehnuti do postele citila vibrace tela,ktere se behem noci zmenily v zaskuby v nohou,mirny neklid,nicim takovym netrpim,objevilo se to behem sesti dnu chripky... vzdycky jenom vecer kdyz jsem ulehla.Behem dne, jsem ucitila a dnes nejvic paleni v prsnich svalech,paleni az rezani a behem dne svirani zad,svalu v horni casti....vse se objevuje narazove...a netrva to treba cely den.....vse se trida.Nedovedu si vysvetlit cim by to mohlo byt ?Chodim a nepocituji zadne bolesti svalu v zadech,proto mne prekvapuje kdyz se paleni v prsou,rezani,nebo vibrace objevuji tak zvlastne,zrovna tak jako horkost,ktera mne navstevuje asi sestkrat za noc a to bez poceni.Mam hlasy ktere slysim v uchu...toto vsechno komentuji ,jsou to velci odbornici.Zajimal by mne ale Vas nazor.Moc dekuji.E.K.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele