Téma: Zažívání 60X162/98

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-03-31 23:54:36, odpověď na #30338 ukázat v kontextu reset

Problém je od borcení vaziv kolem páteře ztrátou pevnosti vlivem usazování buněčných odpadů v nich nezdetoxikovných játry, což vede ke zvýšenému výdeji stresových hormonů a zhoršení inervace do dutých orgánů. Bohužel stresové hormony odkrvují všechny orgány od pánve po srdce a slinivka tak nedává dostatk bikarbonátů do sekretu, čímž jde překyselená strava do dvanáctníku, který HCl leptá... zánět a špatný odběr do zduřeného natráveniny ze žaludku, která tak jde nahoru... Přiskříplé nervy u páteře = sympatikotonie = zběsilé pocení...
Nedostatek kyslíku = deprese a špatná metabolizace tuku.
12K před nebo po jídlech 1-3 lžičky na 1-1,5 dcl vody tělní teploty. 3xD + Narogesin a po dobu průjmů i Biopron premium + Dolomit (nebo Vápník nebo Dologran)
TUK + BK 2+3 lžičky do 2 dcl vody 3-4xD mimo jídla + Q10P + Ašvaganda + Hořčík 300 mg
Při jídlech OKH 1/2-1 lžíce 2-3xD.
Na noc Sanogel 2-3 lžíce do 2 dcl vody + NK + PSK 1+2 lžičky + B komplex forte.
Sif 6 a dýchat 4xD 10-30 minut (podle psychiky) a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.
Spát na šikmé posteli - podložit čelo postele o 20 cm knihami (nejlépe kuchařskými)
Protože nedoporučuji cukr, med, bílou mouku.
Na hlavu lze aplikovat RBK neředěné do vlasové pkožky vtírat na noc.
Vyprsit jako baletka a ne Spejbl (blokáda C5/6), občas si zacvičit viz Cvičení s krkem první polovina. Asi za 2 měsíce by bylo dobré mi páteř ukázat osobně.

Dr.AHA 2023-03-30 13:10:29 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, žena,60 let, 162/98,nekuřačka,3xcovid očkování, sedavé admin PC zaměstnání, puls 75...mám asi rok a půl změněno vyprazdňování, trpím průjmy, které jsou hodně urgentní, pobolívání v levé horní části břicha, větry hodně objemné silné, při práci např. na zahradě v předklonu bolest v té levé horní části břicha také, časté pálení žáhy, v noci občas reflux, který způsobuje dušení, chroptění, proto spím se zvednutou horní částí těla na 2 polštářích, jinak 20 let antidepresiva, momentálně beru týden Váš zeměžlučový extrakt...díky!

 velice se mi potí hlava ve vlasech, pot stéká v silných pramenech po obličeji, asi to souvisí s menopauzou nebo čím, ale mívám hlavu mokrou jako po sprše, v létě samozřejmě horší, ale i teď v zimě - díky

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele