Téma: Rakovina prsu a bolest zad 68X?/?

Celkem 3 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-04-11 00:44:35, odpověď na #30359 ukázat v kontextu reset

3 hodiny práce...

Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-04-11 00:44:10, odpověď na #30358 ukázat v kontextu reset

Vzhledem k absenci bodu 3 obvykle dotazy mažu, protože mi to bere v meditaci více než hodinu času. Máte výjimku, protože to spěchá.
* RAK + MYK 2+1 lžička do 2 dcl vody 4xD mimo jídla. a k tomu Q10SEET + Hylandia + Zaretis + DY 2 tobolky + 1 lžička Ohňovec + L+Complex tolik tobolek, kolik má desítek kg.
Asi 30-45 minut po předchozím 3 tablety jedlé sody + 250-300 mg Hořčík. Sledujte pH moči, které doporučuji na 7,3-7,6 https://www.novysro.cz/testovaci-ph-prouzky-remedicum/
* S jídly OKR 1/2-1 lžíce 3xD nebo v nich.
*o jídlech 12K 1-2 lžičky + JK 1 lžička do 1-1,5 dcl vody + vápník, tedy https://www.novysro.cz/vapnik-600-mg-vitamin-d-67-tbl/ 3xD po jídlech

V jídlech zrušit maso, ale nechat slané vývary, aby tělo netrpělo ztrátou bílkovin lymfou.
Nebrat cukr, med a bílou mouku. Brát zeleninu v jakékoliv úpravě a hlavně každý den cokoliv z červené řepy. A také upřednostnit brokolici a kořen pampelišky.
Opiáty obvykle zruší peristaltiku střev a detox jater, takže bych je dával, až když je nejhůř.
Pro maminku je potřeba co nejvíc kyslíku, který alkalizuje její překyselené prostředí. Sif 6 co 40 minut asi 3-5 minut podle technických podmínek a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech, bude-li schopna. V době ležení přidechovat kyslík 90 % 2 l/min z masky, ne hadiček ... například https://www.novysro.cz/kyslikovy-koncetrator-m50/ (k tomu bych vám udělal krátké školení klidně telefonicky 602224404)
BEN7 trojúhelníkově trojřadý na dominantní ruku.
Přestože je na všechno ukrutný spěch, musí se zvyšovat dávky postupně, aby se tomu všemu tělo nezačalo nakonec bránit ... tak asi po třech dnech nejrychleji nebo dle citu. označeno *

Alvo 2023-04-10 21:17:41 ukázat v kontextu reset

Dobrý den.
Chtěl bych se na Vás obrátit s velikou prosbou o pomoc ohledně maminky.
Je jí 68 let a je již více deset let po operaci pravého prsu,ve kterém tehdy měla Triple negativní nádor(1cm),operace proběhla v Praze,kde útvar vyndali,prso zůstalo zachováno.
Poté ještě absolvovala ozařování,které ale po devíti návštěvách na základě svého rozhodnutí z důvodu nesnášenlivosti ukončila,chemoterapie odmítla.
Šest let poté chodila na kontroly a vše bylo v pořádku.Zhruba dalších pět let ale na další kontroly již nikam nedocházela,ač asi poslední půlrok již pociťovala problémy v prsu a bulku velikosti vajíčka.
Nyní na vyšetření na chirurgii v Ústí nad Labem,bohužel zjistili ultrazvukem tumor ve druhém,tedy levém prsu o velikosti cca 10cm a meta v uzlinách a podklíčkách.Pravé prso,které je po operaci je naprosto v pořádku.
Momentálně má bohužel velké bolesti zad,kvůli kterým často bez pomoci nedojde ani na WC.
Již dvakrát jsem mamince volal pohotovost,nicméně v obou případech to bylo naprosto zbytečné,jelikož tam s ní nikdo nic neudělal a toto maminku spíše ještě více oslabilo.Nyní jí z prsa vytéká často tekutina,která vychází jakoby z jednoho vředu,kterých má na prsu ale více a prso je oteklé,zvětšené,někdy bolestivé,vzhledem k výtoku potřebuje neustálé krytí.
Dle RTG má posunutý 5 obratel o 8mm a strukturální změny,u kterých nevíme bohužel bližší důvod,protože žádné další podrobnější vyšetření již nebylo provedeno.
Problém jsem konzultoval s neurologií,kde mě bylo doporučeno vše řešit přes onkologa.To jsem také udělal,ale paní doktorka pouze dle dostupných zpráv usoudila,že je maminka v takovém stadiu,kdy už nemá smysl s ní cokoli dělat a mamince napsala pouze opiáty tišící bolest,které tedy zatím ale maminka nebere.
CT zad,prý také není již třeba,protože i kdyby tam byl důvod bolesti jakýkoli,je tu ten velký tumor na prsu.Chtěl bych se mamimce opravdu ještě pokusit nějak pomoci.
Byl bych za to velice rád alespoň za nějaký nezávislý názor ještě někoho dalšího na danou situaci.Bohužel dá se říct opravdu už nevím,jak mám věc dále řešit.
Tehdy,před těmi cca.deseti lety,maminka užívala sodu s javorovým sirupem a věřím tomu,že jí to pomohlo, myslíte že by bylo dobré jí užívat i v tomto stavu?Případně co dalšího by jste mě doporučil?
Maminka jinak jí,pije,na záchod dojde,akorát při usedání a vstávání má často bolesti jakoby v podbříšku.
Předem děkuji za Váš čas a odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele