Téma: Chemoterapie co před i v průběhu 55X158/65

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-04-13 23:05:47, odpověď na #30369 ukázat v kontextu reset

Doplněk řešení základního onemocnění, jak mi virgule a zkušenosti pomohly do vhledu:
RAK + LIK 2+1 lžička do 2 dcl vody a pít mimo jídla a přidat 1/3 lžičky vit C100 + Ašvaganda + DY 2 tobolky + Hylandia + Zaretis + 1 lžička Ohňovec + 1-2 tablety jedlé sody (sledovat pH moči měřícími proužky k optimální hodnotě 7,2-7,5, případě kyselejší moči přidávat asi hodinu od této rady Alkalot dle doporučení na etiketě nebo dle citu); mimo jídla se hodí i užívání Hořčík 250 mg .


Další kationty jsou v Dologranu nebo Dolomitu nebo Vápníku. Vápníku mi virgule ukázala, že by se mělo brát s jídly 3xD asi 300 mg.

Kyslík omezuje aktivitu rakoviny a zlepšuje detox játry: Sif 6 co hodinu tělesného klidu podle technických možností 4-7 minut. (video dýchání sifonem) V ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech. Na spaní podložit čelo postele asi 17 cm knížkami a spát na svahu, aby nedocházelo k nočnímu zaplavování plic gravitační vodou.
-----------
Detox
JK 2,5 ml do deck y vody 3xD po jídlech + Narogesin
OKR 1/2-1 lžíce s jídly či v nich 3xD

BEN7 trojúhelníkově trojřadý na dominantní ruku (video)

DíDí 2023-04-13 08:30:10 ukázat v kontextu reset

Hezký den. Jsem žena, 55 let, 158 cm, 65 kg, neočkovaná na covid.
Nádor v prsu + meta v játrech a na skeletu. 3,5 let léčená biolog.léčbou a hormonální, poslední půlrok bez chem.léčby. Doteď stabilní stav a perfektní kondice. Ale v zimě zhoršení stavu - silná bolest zad a proběhlo ozařování, velká únava. Nedávno proběhla biopsie z útvaru v játrech - nádor zmutoval a nabízí se biologická léčba kombinovaná s nějakou formou spíše lehčí chemoterapie = očekávají velmi dobrý efekt, prý mám "velké štěstí, že to takto zmutovalo.. "Nová léčba by se měla do 14 dnů zahájit a chtěla bych se na ní "připravit". Nesu to psychicky špatně ( nedokážu se ani trochu těšit, že mají kombinaci léků s očekávaným výborným efektem, ale jen mám strach a obavy), bojím se otravy organizmu, padání vlasů a všech neg.účinků na celé moje tělo. Jak se prosím starat o sebe před a v průběhu chemo? Později co po ní - to budu řešit potom. Zeptám se lékaře, ale obávám se, že mi nic nedovolí a nepodpoří mne mít alespoň dobrý pocit... Při léčbě se chystám marodit a být na zahradě, v přírodě a věnovat se sobě...za rady děkuji ze srdce...i poděkuji finančně

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele