Téma: Jazyk, horní patro - Přetrvávající svědění, pálení, kovová chut + kyselá chuť 34X170/63

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-04-21 23:37:46, odpověď na #30390 ukázat v kontextu reset

V příštím těhotenství udržujte nohy teplé a tělo prokysličené. Přípravky berete správně, ale zanedbaným dýcháním a stresem se vám volňují stresové hormony odkrvující mj. slinivku... (žízeň) a neneutralizovaná natrávenina sekretem slinivky potlačuje střevní mikrobiom a progreduje plísně, jejichž toxiny vám dělají popsané potíže.
Byliny jste si vybrala velmi dobře. Přidejte jen OKHI.
Co hodinu sezení 10 houpavých polodřepů a 5 minut sifon 6 a mělo se to opravit skoro samo. Úst vystříkejte RK-ZP z rozprašovače.
Zadbalon, 2 xD a 2xT rozmasírovat záda v nahrbené pozici směrem k hlavě MO+.
MO+ aplikujte na noc do pochvy 1 ml (násadec, inj 2 ml)

Jana23 2023-04-20 09:46:22 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, Žena, 34 Let, 63kg, 170cm, Žádné očkování na Covid. OSVČ - sedavé, odpovědné, sem tam stresové. Nekuřačka. 68tepů za minutu. Cca od listopadu mám na jazyku a na patře kovovou/kyselou chuť. Velmi citlivý jazyk a patro. Ten pocit se přesouvá různě po jazyku. Někdy jen na špičce, někdy na okrajích. Někdy jakoby mě celá dutina svědila a pálila. Plus pocit, že mám poškrábané patro, jako když sním čerstvé pečivo. Ale nic na jazyku ani na patře nemám. Nic červeného, ani žádné viditelné puchýřky. Celkový pocit neustálé žízně. Před měsícem jsem spontáně v 8 týdnu potratila, bez zásahu lekařů/doma. Vše bylo v pořádku při poslední kontrole u gynekologa - před 3mi týdny. Celkový krevní obraz mám v pořádku. Zkoušela jsem 3 měsíce tinktury 3x denně. 12K. JK, GK, BK, CK. Zatím beze změny. Poradíte jestli pokračovat a v čem přesně, prosím. Díky moc.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele