Téma: Baretův jícen

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-06-11 00:11:27, odpověď na #30533 ukázat v kontextu reset

MYK + HK + MEK 1+1+1 lžička do 1,5-2 dcl vody 4xD a po vypití vložit 1 lžíci MO+RO+ (prázdnou lžíci hned vytáhnout) do úst a alespoň půl hodiny to v ústech podržet, potom spolknout... Malé množství se vám tak bude uvolňovat do jícnu a smáčet postiženou sliznici jako obklad...
12K 1 lžička do decky vody nebo pita ředěného teplou vodou 3xD po jídlech.
Někdo by se měl podívat na blokádu Th11/12... možná o obrtel výš. Ideálně někdo s Dornovou metodou.
Na noc aplikovat do pochvy 1 ml MO+ (násadec + inj 2 ml), aby další polypy pokud možno nebyly. K tomu je ale potřeba udržet nohy teplé 24/7.

sylvie4 2023-06-09 11:45:18 ukázat v kontextu reset

Hezký den,
chtěla bych poprosit o pomoc. Mám reflux a z něj Baretův jícen, metaplazii. Chvilku jsem brala léky, ale po pár měsících jsem naznala, že tudy cesta nevede.V akutní fázi jsem nemohla brát Zeměžluč teď už je to mnohem lepší a dávám si ji před jídlem. Vysadila jsem kafe, cibuli,česnek, pálivé a tučné věci. Začala jsem chodit na rehabilitace, aby se žaludek dostal do správné polohy a posílila se bránice. Většinou cítím reflux, při předklonu, nebo při lehnutí večer. Zhoršení bývá i při menstruaci a mám i různé před přechodové stavy. Na děloze jsem měla malý polyp, který mi odstranili. Je mi 48 let, vážím 60kg a měřím 170, cvičím jógu a pilates.Kovid jsem měla dvakrát a dvě očkování, vždy jsem brala Mydlicovou směs. Děkuji za pomoc.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele