Téma: Ovulace

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-06-12 01:31:59, odpověď na #30538 ukázat v kontextu reset

Nadáhou se vám bortí páteř a vytačuje L5 směrem do břicha a vzadu se skřípou odstupující nervy které mají inervovat lokalitu pánevního dna... To zkracuje vzpřimovače trupu do patologického napětí a celkově se deformuje páteř včetně krční na několika místech. Fyzioterapeut nebo někdo s Dornovou metodou by to asi viděl na první pohled.
Zkuste ubrat na váze a narovnat záda, podsadit pánev, krk jako baletka a ne Spejbl.
K pití GGK 2 lžičky do 2 dcl vody 4xD mimo jídla a k tomu 2-3 ml Pupalkového oleje. Kdyby se vám to chuťově eklovalo, přidejte lžíci GH.
Po jídlech JK 1 lžička do decky vody 3xD
OKT 1 lžíce 3xD s jídly či v nich.
Do pochvy na noc nebo před sexem 1 ml MO+ (násadec + inj. 2 ml jsou skladem)
Sif 6 3xD 10-25 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.
Od nohou je potřeba teplou krev proto doporučuji co hodinu alespoň 10 houpavých polodřepů.
Večerní cvičení DK včetně Zadbalonu... viz video
Zrušte bílou mouku, cukr a med.

KaŠe 2023-06-11 22:43:37 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
prosím Vás o radu.. Neovuluji. Již jedno dítě mám (skoro 3roky) - otěhotnění a těhotenství bez komplikací (těhotenská cukrovka zjištěna z krve již v prvním trimestru, po porodu jsem na kontrolu nešla, takže je možné, že ji mám i jako netěhotná). Nemám štíitnou žlázu - kompenzováno LETROX 250mcg 6x týdně.
Od loňského roku problém s menstruací - nedostavovala se. Cysta na vaječníku. Po injekčním vyvolání menses - silné krvácení, zastavované Norethistheronem. Od června 22 užívám Duphastone od 17.dne cyklu, 10 dnů, 2x denně. Menstruace díky tomu chodí jak má, cysty na vaječnících se stale tvoří (střídá se pravém i levém) - zda jsou každý měsíc, netuším. Ale vždy při vyšetření gyn., jsem ji měla. .
Letos v březnu a dubnu jsem si zkoušela dělat ovulacni testy - negativní. Gyn říkala, že vajíčko nepraskne, natahuje se do neho tekutina - a to je ta cysta. (Snad jsem to správně pochopila). A že pokud bych chtela otěhotnět - mám se objednat na folikumetrii a píchnou mi něco, díky čemu by vajíčko mělo prasknout a já tak ovulovala. Chci otěhotnět bez pomoci lékařů. Prosím o radu, co pro to mohu udělat.
29 let, 163cm, 85kg
Očkováni na covid NE. Na rodičovské dovolené. El.cigarety k vínu - 1x týdně. Klidový tep 84/min
Děkuji Vám

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele