Téma: Rozsáhlý karcinom žaludku s ascites v břišní dutině

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-06-15 23:35:13, odpověď na #30557 ukázat v kontextu reset

Pro kontrolu pH máme měřící proužky... doporučuji moč sledovat pH 7,4-8,4 s přípravky:
Mimo jídla = bez natráveniny Jedlá soda 1 lžička do trochy vody, aby to šlo polknout 4xD a případně Alkalot 1 odměrka na 2-3 dcl vody 1-3xD. Hořčík 300 mg (je k dispozici s D3) 1-3xD. Dýchat vsedě Sifonem 6 co hodinu 5-10 minut podle technických možností... pokud přidechuje kyslík, tak ať to na tu chvíli vynechá. Půl postele zvednout tak, aby byl hrudník výš než břicho.
S jídly = s natráveninou Dolomit nebo Dologran nebo Vápník 3xD, které není vhodné moc předávkovávat mimo jídla. Jídlo zpomaluje vstřebávání.
--
Do jídel každý den něco z červené řepy. A pokud možno 3xD lžíci MO+RO+ a lžíci OKR.
---
Mimo jídla: Zaretis + Hylandia + Imunogesin + L+Complex 6 tobolkek. Pokud to půjde, RAK 6 ml do porce vody se záparem voňavého heřmánku (spařit asi 5 minut lžíce heřmánku na půl litru vody).
Rak nesnáší kyslík, tedy přidechovat z Koncentrátoru 3 l/min 90% z masky, ne hadičkami.
---
Sám bych zkusil BG3 v bateriovém probozu (asi 6x AA) - jednu elektrodu v podpaží a druhou křížem ve fusekli a nechat to běžet dlouho třeba hodinu nebo podle citu a pak to zapojit křížem obráceně.
Na zápěstí BEN7 trojúhelníkově trojřadé (video)
---
Zkuste, co půjde. Je možná ještě transvitalita viz moje služby...

Teryna 2023-06-15 08:27:15 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
přítel věk 38let, výška 197cm, 80kg, očkování 0, stavební projektant, nekuřák, klidový tep 64 (občas bradykardie), výkonostní sport, hobby muzikant.
Přítel před 2 měsíci přestal přijímat potravu (nejprve jen vývary a kaše, nyní nic) a postupně i tekutiny (cca 0,5 l/den + z výživy), byla mu zjištěna infiltrace celého žaludku tumorem tuhého typu. Pro výživu mu byl zaveden port a výživa přímo do tenkého střeva. Z nedostatku bílkovin má ascites (průsak) do dutiny břišní (pobřišnice s nádorovými buňkami) a pánve. Dočetli jsme se, že nejlepším lékem dnešní doby je med se sodou a zásadité PH a dostatečné okysličování. Již přes týden se snažíme dodržovat i přes hospitalizace v nemocnici. Prosíme o jakoukoliv radu.
Moc děkujeme za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele