Téma: Zvětšené a bolestivé varle

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-07-09 21:35:09, odpověď na #30641 ukázat v kontextu reset

RAK + LIK + SK 0,4+0,4+0,6 ml do 1,5 dlc vody 5-4xD (odměřit lze inj. 2 ml nebo odměrným kapátkem) pít mimo jídla s 1/4 lžička vit C100.
OKHI 2xD 1/2 lžíce obvykleji s jídly.
To dodržovat alespoň měsíc.

To vyšetření na boreliózu by je ted fakt neubylo...

viktorka 2023-07-09 00:20:29 ukázat v kontextu reset

Vnuk 11 let, 154cm, 48 kg má několik dnů zvětšené a bolestivé varle. Předcházela tomu teplota okolo 38C, den a noc, jednodenní průjem.
Nyní bez teplot, stolice normální. Navštíven urolog, sonem zjištěno malé množství tekutiny. Doporučil podávat IBALGIN a odeslal na infekční odd. s podezřením na boreliozu (klíště před cca 6 týdny). Na infekčním (dětská infekční ambulance) borelioza vyloučena, krev neodebrána, protože nemá žádné typické příznaky boreliózy. Doporučen klidový režim a také ibalgin, který je protizánětlivý. Jedná se údajně o infekci. ATB nepředepsána. Vyšetřená moč bez nálezu.
Dle vlastního uvážení podáváme tinkturu z lichořeřišnice a echinacea, obojí vlastní výroby z čerstvých bylin a vlastní domácí slivovice, vyrobeno v loňském roce. Podáváme 1 kapku od každé tinktury na 1 kg váhy, rozděleno do tří dávek/den. Ibalgin nedáváme. Dále podáváme Lipo C Askor Forte 1ks denně. Klidový režim má.
Prosíme o radu, co použít z Vašich výrobků (případně jiných) které máme a často používáme. Nechceme nic zanedbat, ale opravdu nevíme, jak dál mu sami pomoci, když lékaři nepomohou. Předem děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele