Téma: Jumi-alergie pyl

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-07-13 00:00:14, odpověď na #30652 ukázat v kontextu reset

MYK + PK 2+3 ml + GO 1/2-1 lžíce do 2 dcl vody 4xD + 2 tobolky GY + Serrapeptase
Do krku z rozprašovače RK-V 2-10xD dle citu a potřeby a případně pokud je drsoň i do nosu asi méně často, protože to je fakt bomba čenichovka. Nicméně účinná (já máme rekrd 10x za noc, když jsem chytnul tekutou rýmu a druhý den ráno měl jít do televize.
Alergie souvisí se špatnou funkcí jater vlivem stresových hormonů a hypoxii, ale další věci neočekávám, že byste do něj dostala, takže až se sám rozhodne...

Jumi 2023-07-12 08:18:49 ukázat v kontextu reset

Dobré ráno,
syn 16 let , váha 65 kg, výška 173 cm, očkování covid ano. Syn má lékaři potvrzenou alergii na pyly , chlupy cca od 10 let, ale nikdy se nechtěl léčit na alergologii. Projev - celodenní silná rýma a vykašlávaní hlenu jaro až podzim a slabší zima. Občas napuchlé oči. Máme doma i kočku, ale té se syn nechce zbavit. Nevím jestli to souvisí s alergii, ale i často trpí na bolesti krku / mandle. Sportuje - tenis, badminton a pak denně cca 3 hodiny sedí u PC a paří - nekouří , ale rád si už dá sem tam pivko . Na zmírnění alergie si občas vezme léky na předpis - Aerius. Nyní jsem zakoupila švédské kapky a ty užívá ráno na lačno.
Moc Vám předem děkuji za Vaši radu a doporučení

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele