Téma: Nahromaděný vztek

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-07-19 02:12:12, odpověď na #30681 ukázat v kontextu reset

Nadváha potvrzuje těžký nedostatek kyslíku v mozku, protože ho není dost na metabolizaci tuku.. Bohužel stresové hormony reagují výronem nejen na psychické události a pitomce vůkol, ale i na hypoxii. Tresové hormony katecholaminy nám umožňují přežít nedostatek kyslíku tím, že umožňují získat z cukru a bohužel silné překyselení.
Krční páteř máte zřejmě v hyperlordoze uskřinující C5/6, tedy i k čidlům na krčních tepnách a štítné žláze. = vyprsit se jako baletka a ne Spejbl.
Sif 6 a dýchat 4xD 10-30 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.

PSK + GK + SK 1+1+1 lžička do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla a k tomu DLPA + DMAE
Protož se asi slinivka nechová korektně: 12K + JK 1+1 lžička do decky vody 3xD po jídlech a OKT 1 lžíce také 3xD s jídly či v nich.
Na noc 1 lžíce Sanogel do 1,5 dcl vody + 1 lžička NK + B komplex forte.

PS: Po vzteku přichází deprese a po ní apatie... když tak to dopovíme v osobní poradně...

Let23tty 2023-07-18 22:37:20 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer, je mi 30 let, jsem žena( 165cm a112kg). Často se potýkám s příliš velkým vnitřním vztekem a situace,které k němu vedli si neustále přehrávám v hlavě dokola i několik dní zpětně a nejsem schopna s tím přestat. Dnes mě vytočilo i nedání přednosti v jízdě od jiného řidiče silničního provozu, které mi zvedlo tlak a probudilo opět vnitřní vztek který mě držel několik hodin. Často se potýkám s bolestí hlavy od krční páteře a bolesti zad v oblasti lopatek. Děkuji mockrát za odpověď. L.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele