Téma: Zahlenění dlouhodobé

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-07-24 00:55:40, odpověď na #30691 ukázat v kontextu reset

Já jsem svým dětem stříkal z rozprašovače od 3 let Dubovky RK do krku. Od 5 si je stříkaly dle potřeby samy a když bylo nejhůř, vydržely i aplikaci do nosu. Do krku jsme aplikovali 3-9xD, do nosu 2-3x za velkého řevu. Ten jsem jim měřil s vysvětlením, že to pálí jen 25 vteřin. Tak jsem je častokrát upozornil, že řvou přesčas.. K jejich údivu to byla pravda. Pocitově nejšetrnější jsou RK-V, nejúčinnější RK-SE. Tak to se synkem proberte.
Vaše řešení je správné, máte talent. Kaši bych upřednostnil s hlívou OKHI klidně i půl lžíce 2-3xD, nebo podle jeho chuti... ale tahle kaše je i chuťově dobrá.
Příčinou je zvětšená nosní mandle, kde se deponují a množí mikrobi, částečně i v čelních dutinách. Dubovky je pobijí. Může pomoci i TK 25 kapek do půldecky vody 5xD mimo jídla + 1/4 lžičky vit C100. A také lze cucat Glucamedic až 10xD.
MO bych dal na vložku na krk při podezření na angínu na noc.
Také se nám osvědčuje BEN7 trojúhelníkově trojřadý na dominantní ruku + případně Gumka přes to, aby se to neztratilo.

Navíc jsem si všimnul, že potřebuje masírovat MO záda směrem k hlavě a cvičit Večerní cvičení DB, protože se mu záda blokují... Pokud se ukážete v osobní poradně kvůli slabší slinivce, tak vám to na zádech ukážu.

SasaAlex 2023-07-23 22:25:46 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
syn (10 let) má cca od 3 let občas zvětšené mandle a několikrát za den se musí vysmrkat. Někdy je to lepší, někdy horší. Obvykle smrká minimálně 2x denně. Rýma je velice hustá a žlutá. Nemocný moc nebývá. Tento rok má ovšem za s sebou sérii angín. Po tom co jsem se trochu zorientovala ve Vašich produktech, bych pro začátek nasadila kulicha, sifon 4 a ostropestřecovou kaši. Můžete mi prosím poradit? Zajímalo by mne co je vlastně příčina...myslela jsem, že z těch mandlí vyroste. Zlepšilo se to, už nehuhlá, ale ta rýma je fakt hustá
Syn má 140cm a 25kg. Očkován na Covid není.
Moc děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele