Téma: Zánět středního ucha

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-08-05 04:46:35, odpověď na #30717 ukázat v kontextu reset

Na spaní jí dávejte černý kulich až po ústa, aby si vyhřála hlavu. Obličej jí lze mazat MO směrem od osy (nosu) k uchu pro podporu lymfy.
Když se rýma dostane ze zadní části nosních skořep do eustachovky, bude se problém opakovat. Proto doporučuji mít zavěšenu cibuli či česnek v obýváku v kilogramovém množství. Když bude problém, jednu cibuli rozkrájet na talíři a nechat dezinfekčně čpět (smrdět). Když je ještě hůř, přidat na jiný talíř eukalypt a za studena odpařovat.
Také se mi v podvědomí ukázalo, že by se po opuštění ložnice měla vyozonovat (ložnice).
K pití TK + PK 7+13 kapek do půldecky vody. 6xD se špetkou vitC100. Lze přidat i GP 1-2 lžičky de chuti.
Na krk se hodí BEN7 (video)
Do třech let jsem svým dětem aplikoval Dubovky ředěné těsně před aplikací do krku či nosu 1:4 destilkou. Zprvu to bylo se řevem, ale já jsem nebyl moderně demokratický.
Na atopický výsev na noc RM-BS tence, v místě svědění potřít RK-S, s jídly OKHI 1-2 lžičky 3xD a k pití GH 1-2 lžičky na porci vody 2-4xD. Dechová cvičení všeho druhu. Záda masírovat směrem k hlavě MO (asi tam jsou blokády hrudní páteře).

Mioni 2023-08-03 22:05:34 ukázat v kontextu reset

Dobry den,dcerce (2,5 roku, výška cca 100 cm, váha 13 kg) dnes pichali na pohotovosti ouško.Predepsali ji antibiotika a doporucili nosni kapky.Zanet se ji utvoril po ryme, ktera nebyla az tak strasna, prakticky takovou rymu ma skoro po cely rok.Má zvýšenou teplotu, ktera ji zatím nepresahla pres 38 a je narazova behem dne.Chtela bych vas poprosit o radu,zda-li by to šlo řešit přírodní cestou (nejlepe bez antibiotik- dcerka je atopik) případně aspon jak posílit imunitu?Predem Vam moc dekuji za radu a mějte se krasne

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele