Téma: Mátová směs na tlak v těhotenství
Celkem 2 příspěvků.
Břetislav Nový 2010-01-04 15:17:23 | ukázat v kontextu reset |
MK podle mne klidně můžete a berte si ho asi 1 lžičku do decky vody před jídly. Do jídel OKH lžičku a až si si zběhem měsíce zvyknete, tak lžíci 3xD. Po jídlech doporučuji JK 1 lžička do 1,5 vody. Mimo jídla GK podobně 2-3xD. Sifon 6 pro detoxikaci přebytečných bílkovin podle možnosti 2-5xD 5-15 minut. Záda masírovat zadbalonem i rukou bližního s MO a MO vlastně úplně všude. Dologran při každém jídle lžičku nebo ho občas prostřídat Vápníkem+. Více viz obecné zpracování: Vysoký krevní tlak |
Acle 2010-01-04 10:45:00 | ukázat v kontextu reset |
Jsem v 13 týdnu těhotenství a opět začínám mít problémy s vysokým tlakem. Projevily se již v předchozím těhotenství a bohužel vedly k předčasnému porodu císařským řezem. Mimo těhotenství mám tlak zcela tabulkový. Ráda bych to tentokrát dotáhla do zdárného konce. Je bezpečné a vhodné používat MK? |